jahh hogy azok a csávok azt már tegnap olvastam a kurucon elég részletesen elmesélték az érintettek a dolgot, sőt ott volt a video hogyan engedik át a felfegyverzett ávh-ok Morvai Krisztinát meg a körűlötte lévö embereket, utána meg körbe fogták öket és telibe fujták gázsprayvel,,,,
idézném theot,: - a szél hamarosan becsukja a mesekönyvet,,,,,,,
ja és közben husky eladta husqvarnáját azóta.....a kurva....de szóltam hogy legyen valami ..........vagy pénz abból veszek cuccot vagy kar...de nem várunk rá meghitelezem neki .....csak te ne áruld el neki ezt
én leszarom...te meg csúszkálsz meg kaparsz nagykabátban
az a gáz a régi kuplungoddal hogy husky elvitte a komplett kart
és én tudatalatt tudtam csak annyira szét vagyok esve , hogy csak az olajat könyveltem neki és egy napig kerestem a kurva kuplungot
de most mondja a tv ,hogy újra nyitnak a sípályák úgyhogy megint lett időnk
elvittek pár csávót ...annyi bűnük van hogy bekiabáltak hogy gyzurcsány takarodj.......
aztán elvitték őket és benéztek a seggükbe meg még alázgatták őket
két esélyes hely van felvetve a társaságban, az első a bejáratott Siria, Arad felett, zaránd hegység szerintem ez lessz a befuto,
a másik hely sibiu, romaniacs helyszine, a mai napig kint vanna a ktm-es szallagok, az expert, és profi pályán, tutti hely, a szállás az 2-3000 ft körűl van /nap/fő,
szeged-mako-nagylak vonalon huzunk ki, ha akarsz beférsz,, a társaság igazi szociopata, antiszoci,pszihopaták gyűlekezete, jo buli,,,
Hali
Szeva ronis,lenne1-2 kérdésem.
Husvéti lovaglással kapcsolatban:
Hol mentek át a határon?
Szállás mennyi píz kb?
Ha Ártándnál mentek át beférnék-e hozzátok?
Lehet érdekelne a dolog.
idézném theot,: - a szél hamarosan becsukja a mesekönyvet,,,,,,,
az a gáz a régi kuplungoddal hogy husky elvitte a komplett kart
és én tudatalatt tudtam csak annyira szét vagyok esve , hogy csak az olajat könyveltem neki és egy napig kerestem a kurva kuplungot
de most mondja a tv ,hogy újra nyitnak a sípályák úgyhogy megint lett időnk
Meg kik mennek?
Csak azért hátha ismerek közülük valakit.
aztán elvitték őket és benéztek a seggükbe meg még alázgatták őket
két esélyes hely van felvetve a társaságban, az első a bejáratott Siria, Arad felett, zaránd hegység szerintem ez lessz a befuto,
a másik hely sibiu, romaniacs helyszine, a mai napig kint vanna a ktm-es szallagok, az expert, és profi pályán, tutti hely, a szállás az 2-3000 ft körűl van /nap/fő,
szeged-mako-nagylak vonalon huzunk ki, ha akarsz beférsz,, a társaság igazi szociopata, antiszoci,pszihopaták gyűlekezete, jo buli,,,
Szeva ronis,lenne1-2 kérdésem.
Husvéti lovaglással kapcsolatban:
Hol mentek át a határon?
Szállás mennyi píz kb?
Ha Ártándnál mentek át beférnék-e hozzátok?
Lehet érdekelne a dolog.