Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húúúú vazze még ki kell vinnem kutyát sétáltatnom ...léptem...csőváz
építésiosztályra viszek laptopot és nagy magányomban majd ideírom a sok okosságot
benyúlnak hátul a lukába és megmasszírozzák a prosztatáját és örömébe elöl elcseppen....na ettől a pillanattól fél talán gáborunk....

amúgy szewasztok kurvák! kéne motorozni....a héten nekimegyek a hegynek mostmár mert nem bírom tovább

most önkormányzathoz kell besátraznom fél napra csak ha szerencsém van...de okádás ez vazze
miért, urologushoz mész,?
Szotyi! Köszi mindenkinek urak!
be vagyok szarva a dokitól...
Döme vagy-e,? kellen egy ár űléshuzatrol mennyibe fájna, mert a tegnapi vellnes völgy leharapta,

mielött leirnád oszd el kettövel,,,
morgen bélalányok,
karom az lehet van,de csak maga a kar...se deko,se felfogatás...
voltam kutyátsétáltatni

döglötök puncik?
Gyógyulj meg hamar!
nézőnek mész vagy indulsz?
Jobbúlást.
Nah átadás-átvétel megtörtént!
Estét emberek! Van valami újdonság errefelé? Tegnap olyan motoros idő volt, mint a huzat, ha 600 fok nem volt, akkor egy se...
már csak bowden meg kar kell neki ....ha kell
a bele az jó neki.....
Ha a tiédbe ugyanaz kell mint a "nagyokba" akkor tudok egy komplettet (külső-belső kosár, lamellák, nyomólap, rugók stb.)
Jobbulást!
majd kiszúrom a gumidat te motoros huligán
nem tudok semmit sajna....én nem voltam arrafelé...ők meg titkolódznak
Na ha kint leszel majd lehet látsz mert motorral megyek ki
hali mi a helyzet?mi hired a Sanyisi and Zolirol szombati futamon mit ertek ell stb?
akkor ne nézzek valami bontót?
leghamarabb kedden mert még előtte a kuplung miatt variálok valamit ne kelljen ha lehet átállni másra .......és önkormányzathoz is kell mennem ......
hónap akkor próbaindítás főnök?
kéne menni........eddig úgy van, hogy megyünk
21-én jön valaki Sóskútra Endurocrossra?Lehet hogy hó is lesz addigra Moslék egy idő lesz jövőhéten aszongyák