Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Helyes!
Reggel bemegyek és átküldöm mailben!
ja!
Skypen leírnád az árakat?
jaja most úgy megy mint régen gyakoroltam ma azt a hüyle rajtot ami ec-n van meg kanyarodást homokban 1x2x le is ért a kormány úgy bedntöttem aztán pofára is estem
Erős is a kicsike?
Császtok!
Jó kis katartikus éjszakáink vannak, ezért a nappalokat zombiként töltöm. . .
Olivér! Ha akarsz, gyere, van protektor!
áhh dejót motoroztam egészséges égett 2t szaga van most
Döme!
Skype-n vagyok Katával beszéltem tegnap, hogy protektor
Mi múlt héten is írtunk egy angolt meg most is...csak azt szeretem, hogy van bent dolgozatunk már lassan 3 hónapja...de azért írni kell a sok szarságot, majd érettségi után kijavítja őket a tanár
eddig 4et írtam,mind 90 felett...törim 82,matek 71...irodalmat még nem írtam,meg közgázt sem
Nah, megjöttem a 3,5 órás angol próbaérettségiről...annyira fasza volt, minden héten szeretnék írni egyet
itt meg előfog kerülni a marha,mert bement pénzt váltani,egyik kamerát észrevette,kapucni volt rajta...majd visszament,kijött 2 kilóval...de a szembelevő kamerát nem vette észre..volt a híradóban meg blikkben meg mindenhol..el fogják kapni a buzit
erstét is kipakolták azt is a napokban

de nem vittek el semmit
pakoljuk ki az erstét...anyámékat(ibusz) is kipakolták a napokban
nincs pénzem....önkormányzat tiszta szar ...de itt aztán még....
na végre itthon. jöhet a tanulás
na szewasztok ktm re 7500 a huzat 1500 ért feldobták....a szomorú az hogy megint kell
köszi az infot, már tudom a gyári árát is 14 felett kicsit,,
ezért szinte másodpercek alatt kivertem a fejemből azt a kosza gondolatot hogy vegyek ,,,
marad a szokásos vastag műbőr,kárpitos néni megvarja felrakja 1500 ft-bol

de amin még az elöbb rendesen ledőbbentem motocomplett telovédő neoprén 7400 ft,,

mondtam is a tulaj srácnak decathlonban egy komplett háromnegyedes neoprén surf ruha 5500 ft, és annak szabása van cipzár van benne felirat rajta, és kb husszor annyi anyagbol van varva mint az a két telovédő csik,,,
nekem blacbirdes van és az asszem 10 forint volt de ez vastagabb és erősebb anyag mint a gyári.
Namivan ribancok? a heten mar motorozas jeeeee
válaszoltál helyettem...
He-he...de az enyém ma megint megtudja!