jaja most úgy megy mint régen gyakoroltam ma azt a hüyle rajtot ami ec-n van meg kanyarodást homokban 1x2x le is ért a kormány úgy bedntöttem aztán pofára is estem
Mi múlt héten is írtunk egy angolt meg most is...csak azt szeretem, hogy van bent dolgozatunk már lassan 3 hónapja...de azért írni kell a sok szarságot, majd érettségi után kijavítja őket a tanár
itt meg előfog kerülni a marha,mert bement pénzt váltani,egyik kamerát észrevette,kapucni volt rajta...majd visszament,kijött 2 kilóval...de a szembelevő kamerát nem vette észre..volt a híradóban meg blikkben meg mindenhol..el fogják kapni a buzit
köszi az infot, már tudom a gyári árát is 14 felett kicsit,,
ezért szinte másodpercek alatt kivertem a fejemből azt a kosza gondolatot hogy vegyek ,,,
marad a szokásos vastag műbőr,kárpitos néni megvarja felrakja 1500 ft-bol
de amin még az elöbb rendesen ledőbbentem motocomplett telovédő neoprén 7400 ft,,
mondtam is a tulaj srácnak decathlonban egy komplett háromnegyedes neoprén surf ruha 5500 ft, és annak szabása van cipzár van benne felirat rajta, és kb husszor annyi anyagbol van varva mint az a két telovédő csik,,,
Jó kis katartikus éjszakáink vannak, ezért a nappalokat zombiként töltöm. . .
Olivér! Ha akarsz, gyere, van protektor!
Skype-n vagyok Katával beszéltem tegnap, hogy protektor
de nem vittek el semmit
ezért szinte másodpercek alatt kivertem a fejemből azt a kosza gondolatot hogy vegyek ,,,
marad a szokásos vastag műbőr,kárpitos néni megvarja felrakja 1500 ft-bol
de amin még az elöbb rendesen ledőbbentem motocomplett telovédő neoprén 7400 ft,,
mondtam is a tulaj srácnak decathlonban egy komplett háromnegyedes neoprén surf ruha 5500 ft, és annak szabása van cipzár van benne felirat rajta, és kb husszor annyi anyagbol van varva mint az a két telovédő csik,,,