Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét
Löttyedten...
Ez nagyon gagyi....mi az a péklapát az első sárvédő helyén?
Szeva Danikám! Hogy lóg a fityeg?
én megvettem volna, de te nem adtad...most már nem kell, te csöcs!
Hali!
...vagy még élt...
Egyébként sziasztok!
különben is,dögrováson vagy,mér nem fekszel?...
hmm. van rá sansz mert ment előttem valami robogós aztán utolakartam érni,nehogy már ott hagyjon
én is gondoltam rád mikor a szentendrei úton a mozaik utcánál a felüljárón szembe találkoztunk 17 óra előtt pár perccel.....
villogtam de te nem vettél észre mert mész mint az állat
jahh, és csak ugy mondom a holnapi gurulás is jo lessz, első defekt készvan, reggel még egy gyors hátso defekt szerelés, és gooo,,
Gas Gassal is találkoztunk!
de jo volt a mai motorozás is,,csak ez a kibaszott mouse nélkűli első gumi megbosszulta magát, de szarni bele, mert meg kell tanulni gyorsan menni lapos első gumival is,
ha nem jó,akkor eltudjuk pattintani valakinek olyan árban hogy kapjunk érte bowdeneset?
mer mint a barom a szakadék mellett,supermoto gumikkal
nos,kiállítás,dobogókő kipipálva. Zozi,gondoltam ma rád,ahogy megláttam az lc4et
akkor mi lesz? kurvaélet
Halló!
Sehogy!
hogy örült neki györgy
Vagy Tise!
Ott már próbáltad!
ja ott tartunk , hogy sajnos a kuplung az valószinű nem lesz jó rá....még nem 100% de hétfőn megmondom.....mert keveset húz a cucc......menetközben eleget de indulni megállni szerintem kevés lesz.....nem véletlen nem ez volt rajta szerintem hanem a bowdenes.....
de hétfőn már látni fogom remélhetőleg.....nem akarom elkiabálni de ha ez a tüdőrák nem jött volna akkor most próbálnám masinádat ...akár kuplung nélkül is ....persze hogy itt fogom próbálni
azért nem fáj a szív amit a szem nem lát....
látod milyen jó hogy itt van a géped.....
namivanhe? kimegyek,lecsekkolom a kiállítást...legalább az megnyugtat hogy nincs kint ktm és így nem fog fájni a szívem