Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert kvadozni fogsz és akkor már csak egyet kell venned hozzá
Itt 14-ért árulják.
Nagyon jó a gumi vettem belőle 3 -at ! 12 ért vettem tavaly! MI meg megyünk bakonyba motorozni mindjárt!
ja nem is engem hívtál hanem az egy "o"-s zozit
szia gáborom! ......köszi az invitálást........de én ma bizonyosan nem megyek sajna motorkázni...még sebetnyalogatok......hívtak haverok is........max. kocsival kinézek a pályára .....itt lesz valami a bágerba......
Halihoooo! Zozee, Bálint, többiek!
Nem jöttök ma el erre kicsit játszani?
a koszos cigány személyiségjogai miatt kitakartam a fejét
jó reggelit!

jó sztori ...most találtam egy régi vinyómon....
crossgépekkel mentünk egy földúton és egy zsiguli megevett .......vagy mégse
pedig lassan járt mégse ért tovább....az "olasz pilóta"(mert cigányt nem lehet mondani) pedig esküszöm az volt
toni róma
Hali
Jó Re GG elt
Ronis milyen az ac10?
És mennyiért vetted?
mindjárt megyünk a bükkbe moccozni.
gyémánt,
Arany
Jóccaka!
Na én balra eldőlök...
2-3 éve még senki se gondolta volna hogy ez lesz, iszonyatos gyorsan lerobbant szegény
nagypapád sem hinném hogy hitte volna fiatalon hogy ez lesz...erre mondják hogy élj, ne csak vegetálj!
Azaz használd ki az életet, ne csak gürizz,mint egy barom hogy aztán 55 évesen meg elpatkolj...
Ez persze nem jelenti azt hogy józan határokon túl kell menni...
Ne is mondd...be se merek menni a nagyszülőkhöz (itt laknak alattunk) csak hetente max. 1-2x, mert nagymuter mindig egyre rémisztőbb sztorikat mesél nagyfaterről (81 éves, Alzheimer)
Utána mindig fohászkodok hogy haljak meg fiatalon és jó gyorsan hogy ilyesmiken ne kelljen keresztülmenjek...
majd ha magad alá szarsz, 80 évesen...most semmi okod rá...élsz, lélegzel, egészséges vagy...és van egy überfasza okos, kisportolt, gazdag, kurvajómotorozó barátod...én!
Tudod hogy van ez, kínjában már inkább röhög rajta az ember...
te röhögtél rajta...én csak követtelek!
Ahol szórólapoztam, a főnök kérdezte hogy nem akarok-e véglegesen maradni? (tanuljam meg a pizzakészítést, azt mondta)
Havi 1700 euró + mindennap ingyen kaja és csak 400 méterre van, így utazási idő és költség sincsen...
Elfogadtam...
Azért nem mindig tudom ezt ilyen vidáman felfogni...
legalábbis remélem
Gép holnap fog menni crosspályára meg enduróra
benzin meg hát egy fél tanknyi asszem van lehet, hogy még egy 1000est belerakok
Veled mi a helyzet oda kint?
Szia Olivér!
Gép? Megy?
Benzin? Van?