bemelegedtél gyerek,? azért néztél olyan furán,,
amugy én is mentem volna még, de mikor azt mondtam menjűnk vissza ugyan ott a vellness völgyön, mindenki azt hitte viccelek,,
szerintem vagy az úszószinted kevés vagy megakad az úszó vagy kevés az utánfolyás valami dugulás miatt......még a benzincsap is lehet hogy keveset ereszt át.......stb..
tehát mindenképpen valamitől kevés az uszóházban a benzin.....ezt kéne átnézni először...
a fúvóka is inkább kicsi mint nagy ilyen esetben.....
Tudom nem ide illik, de segítségre lenne szükségem. Az a problémám, hogy megyek motorral magasabb fordulaton és kifogy a karbiból a benzin. 2 ütemű motorról van szó. Benzintankba van benzin, illetve a karbi ki van pucolva. Mi okozhatja ezt a problémát? Túl nagy lenne a főfúvóka vagy a síbertűt kéne lejebb tenni?
ez ilyen nyugati milliomosoknak befizethető kalandtúra ibusz útként megrendelhető ....odaviszik az embereket beállítják nekik és lelőheted őket de fakultatívan akár le is löhetik helyetted ...stb....
hát módos ember lévén befizetett és így került oda....
Az idei első motorozás "szépen" sikerült... minusz egy balos térd, olyat reccsent mint amikor kettétör a szél egy 50cm átmérőjű fát...
felfelébe belezuztam a pinás vájuba oszt ez lett...
most nem kell gondolkodnom a sóskuti versenyen, ráadásul jelenleg pont költözök is.... ááááá faszom
Baszki, ilyenkor mindig jót röhögök az ilyen kis kockafejű faszokon mint ez a kis köcsög szemüveges....."húúú, de jó, embereket lövöldözök"..azért megnéztem volna, mit csinál akkor, ha 1997-ben, ott van velünk Brazzaville-ben (Afrika, polgárháború)
Milyen cross gummát érdemes venni? Kicsit közlekedek kövesúton is... kb 1km-t.
ÜDV