Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Milyen cross gummát érdemes venni? Kicsit közlekedek kövesúton is... kb 1km-t.

ÜDV
ANDRIS.Hát az én torkom nem tudja hogy finom volt-e.
Nah meek mert faternak ma van a szülinapja oszt az 1lityis Jagert oda kéne neki passzolni.
ho nincs, csak kurva jo talaj,,
A Bükkbe voltak még olyan helyek ahol egész nagy területet hó és jég borított!
De amugy fasza volt.
Eccer elmennék veletek moccozni szivesen.
Hali

ronis,a Bakonyban van még hó?
Mi is qrva jót motoroltunk de a haverokk hamar elfáradtak,sajna,én még mentem volna.
Akkor én is ac-10 et veszek moto-complettnál is 14ft aszem.
bemelegedtél gyerek,? azért néztél olyan furán,,
amugy én is mentem volna még, de mikor azt mondtam menjűnk vissza ugyan ott a vellness völgyön, mindenki azt hitte viccelek,,

pedig ritkán komoly vagyok,,,,,
Hát ez a mai motorozás nem volt piskóta Erre még én is azt mondom! De mire belemelegedtem pont vége lett
na végre valakinek jó volt
de jo volt a mai motorozás, igazi velness völgyet találtunk esett az eső, csuszos brutális sok fa keresztbe kasul, fincsi sziklák,, jo volt,,
ahoj!

kutakodjak bontott kuplung után?
Köszönöm
Akkor megnézem az úszószintet, illetve megnézem nem akad e és kipucolom mégegyszer a karbit, nem árt neki.

Amúgy a levegőcsavar állása befolyásol valamit magas fordulaton? Mert úgy tudom csak alacsony fordulaton számít...
miért nem illik?

szerintem vagy az úszószinted kevés vagy megakad az úszó vagy kevés az utánfolyás valami dugulás miatt......még a benzincsap is lehet hogy keveset ereszt át.......stb..
tehát mindenképpen valamitől kevés az uszóházban a benzin.....ezt kéne átnézni először...

a fúvóka is inkább kicsi mint nagy ilyen esetben.....
Sziasztok

Tudom nem ide illik, de segítségre lenne szükségem. Az a problémám, hogy megyek motorral magasabb fordulaton és kifogy a karbiból a benzin. 2 ütemű motorról van szó. Benzintankba van benzin, illetve a karbi ki van pucolva. Mi okozhatja ezt a problémát? Túl nagy lenne a főfúvóka vagy a síbertűt kéne lejebb tenni?

Előre is kösz

üdv
gabikám gratulálok vazze ....remélem meggyógyul hama hama

jobbulást!
ez ilyen nyugati milliomosoknak befizethető kalandtúra ibusz útként megrendelhető ....odaviszik az embereket beállítják nekik és lelőheted őket de fakultatívan akár le is löhetik helyetted ...stb....
hát módos ember lévén befizetett és így került oda....
Az idei első motorozás "szépen" sikerült... minusz egy balos térd, olyat reccsent mint amikor kettétör a szél egy 50cm átmérőjű fát...
felfelébe belezuztam a pinás vájuba oszt ez lett...
most nem kell gondolkodnom a sóskuti versenyen, ráadásul jelenleg pont költözök is.... ááááá faszom
Mi voltál te Andris idegenlégiós vagy hogy kerültél te oda ?
Baszki, ilyenkor mindig jót röhögök az ilyen kis kockafejű faszokon mint ez a kis köcsög szemüveges....."húúú, de jó, embereket lövöldözök"..azért megnéztem volna, mit csinál akkor, ha 1997-ben, ott van velünk Brazzaville-ben (Afrika, polgárháború)
ja, én azt hittem hogy ez az igazi arca...csakmert hogy mondtad hogy cigány....
Egyébként ezt hogy a faszba hozta össze?
Bélabácsi!
Skype-n válthatnánk pár szót? Báger helyével kapcsolatban gondoltam