Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj Főbéla!
háj béláim
tokokok!
tokok!
Szasztok!
Akkor jobbulást! Most én is haldoklom...Van egy teóriám arra, hogy miért hánytam 3x az éjszaka...szerintem romlott volt a csirke amit itthon ettem
én haldokolTAM! fekete halls cukorka.komolyan mondom.isteni. eddig beszélni nem tudtam,krahácsoltam mint egy vén... de most jól vagyok...habár te már vén vagy de azé toljál halls cukorkát! és menjünk ktmezni és őrjííííccsük meg a jardokat. jut eszembe,legális leszek, júniusban lesz jogsim
milyen jó hogy nem szólítottad meg ...én haldoklok itthon
Szia(sztok)Ezeknek a csingcsung meg hasonló gyártoknak most beindulni a bolt.Mert ugye mostanság nemmegy senkinek a bolt,de ők olcsok és ujmotort(utánzatot,potlót..) árulnak.Ehez hozzájön a részletre,kisfogyasztás....szerintem
mindjárt hivlak,
Volt kint valami kínai gyár...Qlink, vagy valami ilyesmi...volt egy 125 4t supermoto...tippelt egyik fickó, hogy mennyibe kerül, tippre 250-et mondott, aztán kiderült, hogy 500ezer De rájöttünk a végén, hogy azért ilyen sok mert Polisport fejidom van rajta
Zoozee! Láthattalak pénteken a kiállításon? Volt egy muki...olyan volt a fejszerkezete, mint neked, de nem akartam megszólítani, hogy szeva mester
NA hova megyünk ma? MEgyek még is!
önnek sikerült az élet
morgen punnyadt luvnyák, ma is motorozás,,
reggelit
morGGen béláim ! éjjel nagyon aludtatok.....

még én is aki két nap alatt szarrádöglötte magát.....este azthittem nem fogok aludni egy szemet se....de tévedtem....most keltem föl előbb
Mert itt van erdő, meg crosspálya is
na döglök kicsit jó éjt!
aha ..lassan de biztosan....amúgy megszólítalak előtte hogy ne érjen váratlanul
Kaposvári agyagos talaj körvonalazódik?
Guiness finom volt...