Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mióta forradalmár lettél állnéven nyomod
írni attól még tudunk
Én is a napokban hallottam róluk pl hódmezőn is van minden csütörtökön előadás és neves emberek (tanárok,tudósok,nyelvészek,stb értelmisségiMAGYAR emberek)szoktak előadást tartani.Lehet a következőre el megyünk.
ahogy tegnap ide irta theo,, mikor a szél becsukja a mesekönyvet kérdés azután ki marad a mesélő,,
Iszen akkor meg is van...

Végre én is eljutok odáig, h november óta most vasárnap ismét elmegyek sarazni
haggyál már , és hányan irkálnánk oda,,? hiszen még motorozni sem tudunk,,
jesz
Na, akkor majdnem okés vagyok. Ha én nem is, de a motorom bárhol felmegy
erröl mé például nem is hallottam,,

de most nézem az oldalukat,,
mijezaz ? sárpely?
Ja, némi radikalizmus télleg jót tenne ennek az országnak (más izmust nem is merek említeni)
mondjuk pár éve firkálunk ide .....de hogy az nem jutott eszünkbe , hogy nyissunk egy HARDENDURO topikot ...hihetetlen....
de most ez lett az
ezzel én is szoszerint igy vagyok főbélamester,,,

leszarom hogy ki mivel jön, csak ne kelljen rá várni, és feljöjjön mindenhol,
Egyébként nekem asszem marad a mi motorunk...

Idén leszek 40, még tavaly aszittem, meglepem magam valami brutálisabbal... meg is lett, de most ez az ország gazdasági helyzete....
kösz
www.jobbik.hu

nézd meg, a program menű alatt, 1 fejezet,,, minden szavával eggyet értek,,
Nálunk egyetlen srác van ezzel a márkával... de be kell xarni a dumájának
Magyarok szövetsége? Rólluk halllottál már?
Melyik oldalra?A Gárdáéra? Vagy kurucinfo?
hááát elvagyunk itt is max. veszünk egy gasgast ....mi bajunk lehet....
én szimpatizálok a márkával... az emberek jófejek akik erre járnak ....közös bajunk márkafüggetlenül az enduró......hááá nem elvagyunk....amúgy én leszarom kinek éppen milyen lova van ha jön vele sarazni .....
én a multkor arra vetemedtem hogy rákattintottam az oldalukra, és ott a program, menűpontra,,,,,,

na ha annak csak a felét meg tudnák csinálni akkor lenne itt rend,, és munkahely is böven,,,,,
Akkor egéségedre... régebben gemessel szoktam együtt inni és nem csak virtuálisan. Most éppen sörözök a változatosság kedvéért
Pedig van motocrossos topik is, ha jól emléxem
Végül is nekem van már egy bontott üveg bor az asztalon.
Hamár az endurocross az ember gyengéje... a csajozáson meg a piáláson kívül