Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó estét /reggelt stb...!
Nyakat!
Te minden éjjel bulizol?
szevasztok!
arany
jóccakát uraim!
Inkább új
alapvetö hibák vannak benne,,, tul tiszta, és nincs egy kis horpasz sem a rezoján,, gyanus,
Alapból GG-t kellett volna venned.
máár 1 kerítésre elég
Zsírkréta faja naon
le kell cserélnem KTM-et úgy érzem
ezt kaptam 2km-en belűl
ami szép, az szép....
ebben igazad van.....100%ig...
erdőre csak annyit,h valamelyik este voltunk haverral kint kutyával erdőben és jött a vadász,meg kerülő egyben!megállított minket ,elkezdett flegmázni...mit keresünk itt stb,stb.......bemutatkoztam,h BTamás csak annyit mondott erdésznek a fia? ...mondom jah...onnantól vhogy a hangnem megváltozott....(persze szerencsés helyzetben vok)rendőrök meg megint ismerik fatert,szal naon mákos a helyzetem,múltkor(augusztus) egy 100ezres büntit úsztam meg
A-ból B-be akkor is el kell jussál valahogy...és sokan vannak az országban akik 30-as tábla gyártásából akarnak meggazdagodni
Jó neked...mondjuk nekem van ezen kívül még 1000+1 bajom ezzel az országgal, szal ez csak kb. a jéghegy csúcsa...
trafi nem érint közút nem érdekel......szerencsére...
közlekedésmérnök leszek és majd megoldom ezt a trafis dolgot,közlekedési felügyelet.....
jah miis körülnéztünk az erdőben! :P
Mire mész a 100ezrekkel ha nem tudsz egy jóízűt autózni/motorozni mert az utakon mindenhol kamerák, traffipaxok meg rendőrök lesznek, terepen meg erdészek, vadászok, természetőrök fognak üldözni
én maradok itthon mérnök úr leszek...... keresek 100ezreket .....(jó is lenne)
ez jol hangzik,, mostmár kezdek én is eljutni arra a szintre ,hogy kezd tele lenni a tököm az itthoni faszságokkal,,,