wow, forrósodik a hangulat kis topicunkban is..
Isten őrizz hogy beletoljam a pofám más dolgába, de tény hogy akkor is meg lehet ragasztani egy 2t gasgas-t, ha faszán van keverve a benya...kérdezzétek Dömét..
Másik hogy az már szentigaz hogy ha egyszer megvetted és ilyen jellegű hiba van. már nem nagyon reklamálhatsz...ez nem a TESCO...
Én is pont ezért kussoltam, mikor lekaptam az SX hengerét és egy porrá őrölt dugót találtam benne...nem néztem meg alaposan, ennyi..én faszságom...
Ezért pofázom el mindenkinek (bármennyire vicces is), hogy le kell venni a rezót...2 perc és utána nincs vita....
azt nem mondta Ádi véletlenül, hogy engem meg a mikulásnak nézett? mi vagyok én máltai szeretetszolgálat, hogy mindent csak úgy odaadok a motorhoz ala natur... ott áll neki könyörögni, mint egy ovodás, hogy lécci csak a kormányt...ööööö.....csak a kézvédőt...jajajajaj a hűtőidomokat add oda, lécci.... bazdmeg
arró bazdmeg nem is beszélek, hogy vadidegenként beengedlek a házamba, megkínállak mindennel, ráadásul egy haveron keresztül jössz el hozzám, és gondold, hogy át akarlak baszni? Te hülye pöcs!
és amit esetleg Te kevertél bele benzint? és nem tudsz elszámolni 1:30-ig bazdmeg...
ezzel kúrvára felidegesítettél
háj evri bodri gázosok,
van egy garnitura vázvédőm elado féláron, multkor vettem, egy pár motorozást volt fenn ,de most leszedtem, mert jobban tetszik kromosan a váz,, ha kell valakinek akkor 2000 pénz.
mi a kurva anyád van? te buzigyerek, hogy mersz itt Nekem vádaskodni? ez a motor, amíg nálam volt soha nem ragadt meg. mindíg rendes keveréket kapott, a henger lehúzást meg azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam hogy 1600 km után milyen a dugó?
Az hogy Te meeg még felhívni sem mersz és itt a forumon írkálsz ilyeneket és mindenkio előtt égetsz arról meg ne is beszéljünk! úgyhogy fogd be a szádat kis taknyos geci!
te érdek köcsööööög Ma is megyek ki...de lesz főnök is:/ kurva élet.ilyenkor azért mindig jó sokszor átgondolom, hogy fasznak buliztam...aludtam 3órát és dolgozom 9et:S ezmiiii? és mindid ezt csinálom de ha meg nem megyek el akkor este szídok valamit,valakit nem bírok a seggemen maradni...
Isten őrizz hogy beletoljam a pofám más dolgába, de tény hogy akkor is meg lehet ragasztani egy 2t gasgas-t, ha faszán van keverve a benya...kérdezzétek Dömét..
Másik hogy az már szentigaz hogy ha egyszer megvetted és ilyen jellegű hiba van. már nem nagyon reklamálhatsz...ez nem a TESCO...
Én is pont ezért kussoltam, mikor lekaptam az SX hengerét és egy porrá őrölt dugót találtam benne...nem néztem meg alaposan, ennyi..én faszságom...
Ezért pofázom el mindenkinek (bármennyire vicces is), hogy le kell venni a rezót...2 perc és utána nincs vita....