Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor a főtengelycsapágy állt meg!csak hamár ott voltam cseréltem halytókart meg dugót is!
te beszélsz szidniül?
déli sarkon nem volt meló?jó messze......motorral mi lesz?
úgy néz ki hogy kap a feleségem állást sydneyben úgyhogy jövőre valószínüleg itt kell motoroznom!
apád faszát kellett...tényleg kapsz egy sallert...hát ki fog engem ellátni borral, ha veled történik valami?
Lenes a múltkor azt írta hogy volt már ilyenben részed...
Szzzzzzzzzzevasz Imre úr! Na az a helyzet hogy engem érdekelne az a pár liter benzin amit leengedtél az ádi motorjának eladása előtt, mert hallottam majdne tele volt a megnézés napján;;;;; Na szóval az a pár liter 1:30as keverék érdekelne mert attól ugye SOHASE ragad meg a motor? Várom mielőbbi válaszodat, de remélem megtudunk egyezni,sürgős lenne mert a benzin világpiaci ára egyre emelkedik.
ezt nem tudtam...
wössner! Alapból is wössnerrel szerelik!
Ajj necsinálj már ugy mintha valami gyökérrel beszélnél ! Most néztem meg adatlapod meg leesett hogy Ronis nagy cimborája vagy
szép....milyen márka...?
28
nem jó dolog, de hát a pénztártól való távozás után reklamációt(tom ez nem vigasztal)......sajnos így megy......mennyi a dugó?
Abszolút nem értek hozzá, még soha nem ragadt meg motorom. Köszi hogy segítesz, majd odafigyelek, ha lesz nagyköbcentis motorom.
Köszönöm
A dugattyun elöl 2 hátul 2 huzás van 0.5 cm széles 4-5 cm magasak!
Nem tudom mennyire értessz a motorokhoz! dE HA MEGRAGAD EGY NAGYOBB KÖBCENTIS MOTOR! akkor utánna az kihül azt megy ugyanúgy tovább! Csak épen ha szétszeded ezt akkor veszed csak észre hogy mivan! Csak alapból feltünő volt hogy Imi kérdezgette hogy lehuzod a hengert? lehuzod? kiváncsi lennék milyen! MEg alaból minden motoromnak lehuzom a hengerét megnézni!
ha megragadt dugoval adta volna el akkor hogyan motoroztál vele?
MI VAN? MEGRAGADT?
meg....mennék már én is de nah...mentem volna melózni is de visszamondták mert nincs munka....ilyet se hallottam még
ÁÁ bazski sajnállak Megvagyunk mind2 en álldva!
nekem kiküldtek1 25ezres számlát a vodafone-tól.....erre mit mondjak kuporgatom a zsét és bejön ez is... én is kivok...
Jah meg kitudja a hengerrel mivan..
Lesz mit fizetni! Rendőrség, dugattyú, tömítések !
csóri gyerek...nagyon sajnállak szívből mondom......