Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezekután jön a kérdés,hoyg megtartás és dugócsere szezonvéggel vagy eladás..... mert ha most rendben lesz akkor egyértelmúű h megtartom....
de én nem vehetek bele egy komplett blokkot....de gyurikának se kéne belevennie...anyagilag mindfenképp sok lenne....
ebbe már annyi benne van , hogy ez is túl van azon a határon , hopgy érdemes lenne eldobni....úgyhogy be kell fejezni ebben a formában a projektet...ez igaz időigényes de pár nehezenbeszerezhető szaron kívül ingyen van.....és kerestünk olcsón komplett blokkot csak amiket 80-ért odaadtak volna és nem így néz ki mint ami az előző képen van arra még megint a pénzrágurítással kellett volna kezdeni...dugó főtengely szelepek stb...az se tűnt járható útnak....a blokkfélcsere meg egyenesen motorárba lett volna....úgyhogy hidd el körülnéztünk de sok volt a korlát ...
mi a zsír andris ? semmi szemtelenkedés...csak ha mindenki ennyire vérprofi miért nem segíti a projektet....?
zoozeekém nemfog Te már régen megoldodot volna 1xü blokkcserével..ezt teis tudod ..értem én hogy nehéz+drága az alkatrész csak az idő az drágább
okker
egész a mienk....ahol a tartály van,az nagymamáé...de végülis a mienk....kurva nagy kertje van,kertész.....és a medence még nem látszik a képen
enyémhez sem..
ez a baj nem pont ilyen a blokkod.....de nem kell már hozzá semmi
Mi van,az is a ti portátok?
Apádék földben utaznak, vagy mi?
Hmm..füvezni...ez jól hangzik..
csőőőő
Vigyázat!
Zoozee bácsi figyel ám!
Aztán ha valaki szemtelenkedik, odakoppant!
amúgy szewasztok
itt...de az első kert amit látsz az most csúnya...mert 2 óráis barackfa ki lett véve,és még ott a helyük..majd be kell füvezni...meg a kurva prímagáz tartály kéne lefújni mer má ocsmány
nahát!
Az én GG blokkom is így néz ki!
chevykém szét ne basszon az ideg a feszüléstől...inkább gyere ide aztán nézzük mit tudsz csinálni a levelezésen kívül....ne idegeskedjél ennyit ha már segíteni nem tudsz ....
Itt laktok?
Vagy maga a szomszédot kémleli?
Zozi! Innen nem kell valami ? http://www.vatera.hu/ktm_lc4_b...

GD,most őszintén,hülye vagy? vegyek 500ért blokkot,amikor az egész motor ér annyit?...max 60at adnék egy blokkért...de akkor még ott van h másik karbi stb stb...szóval ez nekem nem oké.
1.
2.
adj linket.... Hondás család... :D zöld honda logo, fekete honda logo,zöld honda civic
Rakjál bele 620-ast, az tuningok nélkül is tud annyit!
Ja értem(vagy mégsem )
mert én ezt az 50 lovas blokkot akarom,nem a gyári 40 lovasat.ennyi.
Csak kiváncsiságból..Mikor veszelmár 1 blokkot bele(meddig vársz,bizakodsz)Nem kárörvendésböl kérdem csak ennnyire pozitivan hozzáállo/megvezethető ..... embert még nem láttam... De nehogy besértödj
ma benéztem a gyertya helyén és kb ilyen fényes a dugó a gépembe

és nemtudom mi lett vele de tegnap 3. ma 2. rugásra indult

eddig meg alig akart... kicsit csavarintottam a levegőcsavaron, aza fránya dellorto ugyanugy viselkedik mint a CRM en, ja meg nincs rajta kipufogó

brumm brumm
de jó lenne ha összelenne.... áhh mind1...