Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most is az, csak nincs összerakva.
amikor írtam a hírdetést....akkor zozinál volt.....már a láncszakadás után.azért írtam h hibátlan...
bálint barátom,25ös excje,amit elloptak,de megkerült hát azt mondtam hogy eladó...mondtam hogy kb 2hét múlva csörögjön vissza...nagyon komolynak tűnt,pesti,meg akarja nézni stb stb csak kérdés,hogy kész lesz e valamikor...
biztos hogy izgult, mert a mellbimbója majdnem átdöfte a pólóját...
ez meg már kinzás,,,
ez a csaj mekkorákat sikitozhat mikor ezerrel kefélik,,, valaki szerezze már meg nekem az imél cimét,,
Sziasztok.Csak nem készvan a hiperszuper egyedi xlzx féle motor?...vagy az a hirdetés régi...makulátlan blokk....
tanulj politikusnak, esetleg papnak,,
hát a 2t dugó nem ilyen.de szép!
http://www.youtube.com/watch?v...

Ez akart lenni az esti. . .
GD?
ja...felnicsík...lánc jó kis felnicsíkot csinált..
Ó meg a jó kis CsikiBege előtt készült kép...szinte nosztalgia hangulatom támadt...Amúgy bemegyek hozzájuk elköszönni, mielőtt kiutazom..
Gyurika!
Ki az az elvetemült,aki aszfaltozik bütykös gumival? (szentendrei kép)
öööööööööö
"Kiváló külsővel és belsővel" Azt hittem tömlő nélküli....
Jaaaaa,....,., a motoooooor

Jó az első képen a felnicsík.....

és az?
hívtak ma a ktmért hogy eladó e még....
holnap amúgy ki megy motorozni? mert én mennék
háj nem te vagy az akivel voltam egyszer motrozni? lámpás fejiom van a mocidon asszem és airoh sisakod?
nem nem dehogy
bemenni a pályára csapatni egyet, egy éve voltam akkor be lehetett menni, de Döme mondta lehet majd fizetős lesz, azért kérdem nem tudtok-e valamit ez ügyben
kár mert szabi irta hogy van pálya,ma is csinálták.és tibi?
Nem tudom ..Én meg vagyok fÁzva És biztos nem megyek ki a hÁzbÓl......
lenes
Találtam végre egy képet a dugóról:
megébredtél zéé?mikor lessz motorozás? én kimegyek holnap mert romlik az idő
legyél zsidó politikus mer akkor bebaszhatsz bármikor.meg ha elkúrsz valamit kimagyarázhatod meg a birka magyar eltűr mindent,vagy kokeró mer annak csak sok puját ke csináni, aztán ugatni a merdzsóbol a póstásnak a segéjér,de lehet hogy lefittyentenek ha sorra kerülsz,amúgy legyé marós vagy cnc-s azt sokat keresnek még kintis