semmi gond, nem haragszik itt rád senki...de hidd el hogy senki sem akar rosszat Gyurinak...még mindig ez volt a legjobb megoldás...KTM szervízben 6000-es óradíj van...oda si vihette volna, kb 2 hét alatt kész is...aztán meg kértek volna kb 1.5 millát a javításért...
De ő még mindig jobban áll..nekem 2 hónap után szart be a vasam, a CsikiBege meg nem vállalta be garanciásan...holott 1 év garit kaptam rá...Úgyhogy több mint egy éve fizetem a roncsot, ami nem működik, pénzem meg nincs megcsinálni perpill...és még van rajta 1.048.000 Ft törlesztő...szerinted?
Utolsó szó jogán.." történetesen a főállásban tanuló vagy, nem biztos hogy van közel 500.000 Ft-od csak a blokkfelek megvásárlására (csak párban ok, számozott)"Igen ezt értem és igy is van Amugy annyiért motort veszel,számokatmeg hagyukmár És annyiért a blokkfél relative occsó,RD500 1.2Mill. lenne..csak már nemtudsz rendelni
,
onnan fogjátok látni hogy kezdek rendbe jönni hogy kész lesz gyurika gépe......mert most jelen pillanatban csak rajtam múlik.....
de van itt még szar kazlakban ...azokat is kidobálom...de gyurikáé elsőbbséget élvez....
aztán akasztom fel magam...
azééé annyira én sem vagyok szent...de tény hogy bevállalom sokszor a hihetetlent....
na mindegy felakasztom magam ......
a tavalyi év amúgy is kutyaszar volt és sok erőt kivett belőlem az amúgy se túlsokból....először egy lábtöréses sztori...hulla voltam 3-4 hónapig...de ez a semmi része viszont közbe odalett egy jó munkahelylehetőségem ezmiatt...aztán jött a nagy baj ez a családszétmenetel....gyerekek el stb...akkor már kezdtem rámenni és méág ezer apró szopás is jött.....persze bánatomban basztam rá a pénzszerzésre de viszont két kézzel szórtam a maradékot...ez is generált még problémát...úgyhogy remélem vége lesz már ennek a szériának.....most kezdtem új életet..
Nyugi Bélám...én láttam már hogy mit össze szívtál a haverok kukába illő szarjaival...és még csak nem is lesz belőle Porche-d...
Én már elmondtam régebben is:
Az idő drága, de ha történetesen a főállásban tanuló vagy, nem biztos hogy van közel 500.000 Ft-od csak a blokkfelek megvásárlására (csak párban ok, számozott)
Úgyhogy Csóri Gyuri vár, mert nem tehet mást...
Zoozeenak meg hárommillió más dolga is van, de azért becsülettel építgeti a vasakat..én lehet hogy már bebasztam volna a Dunába, mérgemben...
tényleg andris most mi legyen a cuccokkal? meg kéne beszélnünk azt is ....a papírdobozodat odaadom dömének....
ez a blokk a kétütemű felújult , hogy kerül a vázadba bele?ezzel mi legyen ? és még a robogóprojekt biznisz elszámolás ... ezt jövőhéten lebeszélhetjük...
mikor mész világgá?
én megtartanám.....és veretnék vele...
papíros ...nem rossz kis moci.....
ha eladod az árából pont nem tudsz még semmi nagyot lépni...de motorod nem lesz ...
Te részemröl/szerintem már mondtam 1blokk átmenetileg bele,már rég menne(mennyi kb-60-100e)és majd a régit apránként csinálni....De ha neked ez kötekedésként jött le bocs....................................................
.
De ő még mindig jobban áll..nekem 2 hónap után szart be a vasam, a CsikiBege meg nem vállalta be garanciásan...holott 1 év garit kaptam rá...Úgyhogy több mint egy éve fizetem a roncsot, ami nem működik, pénzem meg nincs megcsinálni perpill...és még van rajta 1.048.000 Ft törlesztő...szerinted?
,
de van itt még szar kazlakban ...azokat is kidobálom...de gyurikáé elsőbbséget élvez....
aztán akasztom fel magam...
na mindegy felakasztom magam ......
a tavalyi év amúgy is kutyaszar volt és sok erőt kivett belőlem az amúgy se túlsokból....először egy lábtöréses sztori...hulla voltam 3-4 hónapig...de ez a semmi része viszont közbe odalett egy jó munkahelylehetőségem ezmiatt...aztán jött a nagy baj ez a családszétmenetel....gyerekek el stb...akkor már kezdtem rámenni és méág ezer apró szopás is jött.....persze bánatomban basztam rá a pénzszerzésre de viszont két kézzel szórtam a maradékot...ez is generált még problémát...úgyhogy remélem vége lesz már ennek a szériának.....most kezdtem új életet..
Én már elmondtam régebben is:
Az idő drága, de ha történetesen a főállásban tanuló vagy, nem biztos hogy van közel 500.000 Ft-od csak a blokkfelek megvásárlására (csak párban ok, számozott)
Úgyhogy Csóri Gyuri vár, mert nem tehet mást...
Zoozeenak meg hárommillió más dolga is van, de azért becsülettel építgeti a vasakat..én lehet hogy már bebasztam volna a Dunába, mérgemben...
ez a blokk a kétütemű felújult , hogy kerül a vázadba bele?ezzel mi legyen ? és még a robogóprojekt biznisz elszámolás ... ezt jövőhéten lebeszélhetjük...
mikor mész világgá?
megyek is dolgozok mert sosem leszek készen.....semmivel....
a héten elindult az év....
papíros ...nem rossz kis moci.....
ha eladod az árából pont nem tudsz még semmi nagyot lépni...de motorod nem lesz ...
.