Szevasztok! Lennek egy kérdésem hozzátok mert itt már sokan tapasztaltak vagytok és élitek az életet elöttem áll a tövábbanulás leehtösége és megszeretném kérdezni hogy most minek van nagy jövöje ( szakma, mi keresett mit fizetnek meg jol) köszi szépen!
nekem is volt rendőrösdim dt 80-nal de én megmutattam hogy előtte NEM LÁTTÁK a festéktől a CM 50-et amiröl vásárláskor kell a vevőnek meggyőződni.és ami nincs regisztrálva sehol hogy ki és hol ütötte bele. tehát PRÓBÁT MEGÉR igy nem vették a jogsim meg a pénzem
Nekem mondjuk a műszaki átmenetileg a tükör meg permanensen szünetel az EXC-n
De lehet hogy feldizájnolok erre is egy olyan minitükröt mint a 625-ön volt
Azért nem mindenki játszik a tűzzel. Nekem pl Van jogsim, rendszámom, biztosításom, műszaki vizsgám, tükröm és még a világításom is megy. Persze a DRZ-vel nem is nevezném hard endúrósnak magam.(azóta a honekkerrel meg pláne )
hali Gd Kéne a telefonszám! NEm szeretném hagyni hogy elsikájja a sok paraszt rendőr ezt az egészet ! MOndjuk ha ahgynám nem lenne nekik nehéz :S Ott voltak 10 en 3 rendőrautóval! Nevetséges... email cimem show89@freemail.hu Köszi előre is az ügyvéd számát !
Loooool
Hát az a nem gyenge aztán ilyennek jogsit adni,pont én beszélek mikor semmiből sincs meg a jogsim... igaz azért nincs semmiből mert majd korlátlanra akarok csak még 2 év
Csak kicsit vagyok az
védőt még nem sikerült csinálnom... ,de tervben van szerintem hamarosan rászánom magam amíg hideg van addig sok kedvem nincs hozzá
Egyébként meg a fegyver, drog és leánykereskedelem.
De lehet hogy feldizájnolok erre is egy olyan minitükröt mint a 625-ön volt
Mármint az ideire gondolsz? Nézőknek fizetős volt tavaly asszem, versenyzőknek meg vagy éves vagy napi licenc.
kosdi királyválasztóról tudtok valamit? be lehet menni vagy fizetős?
Szerencsére nem törött össze nagyon semmi se...
Hát az a nem gyenge aztán ilyennek jogsit adni,pont én beszélek mikor semmiből sincs meg a jogsim... igaz azért nincs semmiből mert majd korlátlanra akarok csak még 2 év
Sofőrök monnyanak le
védőt még nem sikerült csinálnom... ,de tervben van szerintem hamarosan rászánom magam amíg hideg van addig sok kedvem nincs hozzá
Amúgy tényleg jól néz ki!
Kartervédőt sikerült végül csinálnod rá
Elkészült a motorom desingje Andris ötletét követve
KÖSZI ANDRIS AZ INFÓKAT