voltunk motorolni egy mások által is neves pilótával.....lényeg , hogy nekem kellett túravezetnem...rövid pár órát hasítottunk együtt és elismerően nyilatkozott rólam...büszke voltam és akkor egyik spanja az is motorosabbik fajta mondta neki , hogy ez a zoozee a netről....
akkor nagyot nézett mert beleolvasgatott ide oda és látta miket firkálunk.......na és ami nagyon jólesett ....mondta , hogy mostmár hogy motoroztunk együtt és látta mi a szitu ......mindegy mit írok elhiszi.......mert ők azt hitték innen írogatunk a billentyűk mögül....
ez olyan jó volt .....hallani egy királytól....
jól van nem röhögni
bár csak lehet nem akart megsérteni
na mindegy jól leszopattam
mostmár csak itt fogom nyomatni a hatalmas nagy igazságaimat a neten, tudod hogy a billentyű mögött megugrom a 38 méteres asztalt is,, amugy is ,de igy sokkal simábban megy,,, közben páros lábbal kirugok oldalra, meg hasonlok,,
hát akinek sikerült az élet...
de ez kell ,hogy szezonba motorozzhasson rendesen az ember.....
én se szeretem elkomolytalankodni a műszaki állapotokat....abból nem eresztek inkább a matricákból.....
bármikor nyomom a gombot annak menni kell akár erzbergre is.....
most is menne azért nem idegeskedtem magam halálra .......de beolajozok rajta egy két dolgot tavaszig....esetleg...se
még annyi volt vele,hogy dobtam rá 1 új kormányt mert kellett
mult héten raktam bele ujj dugot,kissebb hengertalp tömités, kicseréltem az első teloban a csuszo perselyeket, ujj olaj bele, hátso himbába 2 tűgörgő csere, minden bezsiroz, ujj első kerék csapágyak, ujj gumik, muzzal, hátul is kicseréltem egy kerék csapágyat, ujj cz erősitett sárkinyomos o-ringes lánc, lecseréltem a kormányt,, áthuzattam az űlést,stb,stb, bla-bla-bla,
én meg nagyon tróger voltan narancsostraktorommal.....bent áll igaz meleg garázsban de sáros a szerelmem.....olajat/szűrőt azt cseréltem benne kb. két hete de úgy kellett leásni a kartervédőt róla.....
mondjuk nincs nagyon mit csinálni vele mert hála Istennek jó minden...légszűrőt még kidobom...
az is milyen jó , hogy hét szivacsom van hozzá és mind koszos
na mindegy most valamikor kiviszem megáztatom,megjáratom a pocsolyákba meg besarazom és utána leborotválkozom.....
akkor nagyot nézett mert beleolvasgatott ide oda és látta miket firkálunk.......na és ami nagyon jólesett ....mondta , hogy mostmár hogy motoroztunk együtt és látta mi a szitu ......mindegy mit írok elhiszi.......mert ők azt hitték innen írogatunk a billentyűk mögül....
ez olyan jó volt .....hallani egy királytól....
jól van nem röhögni
bár csak lehet nem akart megsérteni
na mindegy jól leszopattam
de ez kell ,hogy szezonba motorozzhasson rendesen az ember.....
én se szeretem elkomolytalankodni a műszaki állapotokat....abból nem eresztek inkább a matricákból.....
bármikor nyomom a gombot annak menni kell akár erzbergre is.....
most is menne azért nem idegeskedtem magam halálra .......de beolajozok rajta egy két dolgot tavaszig....esetleg...se
még annyi volt vele,hogy dobtam rá 1 új kormányt mert kellett
mondjuk nincs nagyon mit csinálni vele mert hála Istennek jó minden...légszűrőt még kidobom...
az is milyen jó , hogy hét szivacsom van hozzá és mind koszos
na mindegy most valamikor kiviszem megáztatom,megjáratom a pocsolyákba meg besarazom és utána leborotválkozom.....