se jogsi,rendszám nem volt fent,műszaki semmi,nem volt átírva,elkezdte az indexet magyarázni.....megúsztam fatert ismerik a zsernyákok....engem meg csak a motoromról.... de arról mindegyik
Ugy bevan dagadva a jobb térdem mint az állat! VOlt rajtam minden védőcucc! MOndom a zsekának! mivan ha nincs rajtam semmi? Megszolal ez a szerencse hogy volt!
2. ut de baszki ez is itt helybe murvás uton a település szélén! Erdő még tul dzsuvás! és nincsen sterimobom! A szivattyu meg még nicnsen felszerelve hogy lesagozzam a sarat ! amugy fasza a motor nagyon! :)
Azzal viccelödödtek a nyári munkád gyümölcse ez lesz! MOndom ez volt az álmom hogy ilyen motort kapjak! Megkapom szerencsétleségemre összefutok magukkal! 5 év alalt egyszer sem volt ilyen incidensem! MEnnyi lesz a büntetés? megszolal szerinte max 60
MEgbasznak azért mertt
nincs 250 re jogsim
nincs rendszám
elakartam menekülni őszerintük!
kárt tettem a rendőrautóba őszerintük!
szoval jah!
Fater jofej volt szerencsére :)
de baszki köcsög rendör kiváncsi leszek kap e valamit az ügyészségen!
Vagy kikérdeznek e! avgy csak engem jol megbasznak! Tanuló avgyok! nevemen van a motor! Hát nem tudom undorittó világban élünk!
segfejek legalább az első utad volt az "új" vassal?
nincs 250 re jogsim
nincs rendszám
elakartam menekülni őszerintük!
kárt tettem a rendőrautóba őszerintük!
szoval jah!
Fater jofej volt szerencsére :)
de baszki köcsög rendör kiváncsi leszek kap e valamit az ügyészségen!
Vagy kikérdeznek e! avgy csak engem jol megbasznak! Tanuló avgyok! nevemen van a motor! Hát nem tudom undorittó világban élünk!