Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dzsungel van ott alul,mi?
Illetve 0,75 liter. . .
Repsol Transmissiones, 1 liter.
Rakd bele azt.
Ma csinálta először, le is szeretném mindenféleképp cserélni, mert nem nagyon voltam megelégedve evvel az olajjal, ami gyárilag volt benne avval sokkal finomabban járt a váltó...szóval a kérdés...Milyen olajat vegyek?
850km van ebben az olajban, Motorex
Illetve a Cs-B plázában is van egy W450, de azt tesztmotorként rendesen lepukkantották. . .
Mikor cseréltél utoljára olajat?
A Lacinak volt egy saját W450 es quadja.
Beszéltél vele?
Egyszer elviszlek afrikába és bemutatom neked a kurvákat...csak hogy tudd, hogy néz ki egy punci...
Az elképzelhető, hogy hidegben más váltóolaj kell a motorba, mint melegebb időben? Mert ma előszeretettel nem akarta bevenni a sebességet...vagyis ki se vette sebességből, csak húztam egyet a váltókaron és ugyan ott maradt...
szeretnél te olyan bokrokat
Mivan Gyuri, félmeztelenül mászkáltál a Gellért-hegyi bokrok között?
Rendőr nem kapott el?
ja..meg szíj is hogy az állad alatt beköthesd...
http://www.offroadmotors.hu/ga...
nemsok van belöle neten. pontosan 1
kössz a segítséget ...
legalább nem fáj a hátam
te még kicsi vagy,nem éreztél olyat
szép darab.ő a kiszemelt? haver mx3 kupéját elvitték...debrecenbe...550ért. elég jó áron jutottak hozzá,de valljuk be,sok gond volt vele...utolsó hetekben már szarakodott a generátor...átfújtuk kontakt sprayvel aztán jó volt...
és ehez minek kell a hátad?
ne dugjatok olyannal akinek 3 centis műkörme van
Most értem haza a motorozásból...nagyon komolyan durva volt Megpróbáltam azt a falat amit még soha nem mertem...nyom se volt rajta meg semmi, én jártam ki Kb 6-8 métert lehet nekifutni, a tetejénél meg van 1 gyökér ami megdobja a motort...meg baszott magas is, de elsőre sikerült...ez most feldobta a napomat rendesen
Don Sutyerák. . .
pont annyi amíg lábon haza hozom