"szép szemének nincsen párja!"
Mikor 2007-ben mentünk Erdélybe, az első napon kurva nagy por volt az alföldön...sajnos csak ott derült ki haogy a szemüvegem nem zár rendesen és jön be alul a por...estére egy szemmel vezettem...táborveréskor saras csipa jött a szememből..
Már megint be van gyulladva a szemem ...úgy néz ki nem volt neki elég, hogy 2-3 napig cseppentettem bele...most kezdhetem újra...csak így meg nagyon szart, mert ha berakom a kontaktlencsét pl motorozáshoz, akkor töri a szememet rendesen
Igazából még nem tudom...szerintem éves matrica van a Ducatón, szóval megszállom az autobahnt Halas Szentendre 180km, onnan Dorog 40...nem egy két filléres kiruccanás lesz az is biztos
Imádom azt a sorozatot, ha meg tudom beszélni apával, hogy adja oda a Ducatot, akkor mehetünk Dorogra Bár törött csontokkal nehéz lesz hazavezetni, de megoldom okosba
egyébként ennyi van még:
blokk berak 3 csavarral
lánc felrak
kipuff felrak(dob tartó konzolait még le kell gyártani)
hátsó teló beállít
kuplungbowdent vesz (elszakadt)
ennyi
majd ott....forgatni lehet, csak erőltetni nem...valahogy elviszem addig futón a gépet...legalább Zoozee látja,bejáratás közben...ha valami nem kerek,lesz legalább egy okos,aki tud rá mondani valamit...
SX-et nagyon nem kell azért símogatni..
Mikor 2007-ben mentünk Erdélybe, az első napon kurva nagy por volt az alföldön...sajnos csak ott derült ki haogy a szemüvegem nem zár rendesen és jön be alul a por...estére egy szemmel vezettem...táborveréskor saras csipa jött a szememből..
Merre jösz?
Mert akkor esetleg felvehetnél...osztozunk a benyaköltségen...se
Majd Dorogon csak lightosan...
blokk berak 3 csavarral
lánc felrak
kipuff felrak(dob tartó konzolait még le kell gyártani)
hátsó teló beállít
kuplungbowdent vesz (elszakadt)
ennyi
SX-et nagyon nem kell azért símogatni..