Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mentem...péntekig meg döntsd el, mi legyen!
"szép szemének nincsen párja!"
Mikor 2007-ben mentünk Erdélybe, az első napon kurva nagy por volt az alföldön...sajnos csak ott derült ki haogy a szemüvegem nem zár rendesen és jön be alul a por...estére egy szemmel vezettem...táborveréskor saras csipa jött a szememből..
Már megint be van gyulladva a szemem ...úgy néz ki nem volt neki elég, hogy 2-3 napig cseppentettem bele...most kezdhetem újra...csak így meg nagyon szart, mert ha berakom a kontaktlencsét pl motorozáshoz, akkor töri a szememet rendesen
jólvan,péntekig úgyis kiderül....remélem,nekem sem jön közbe semmi "apró biszbasz" szerelés közben...bár mindent ellenőriztem..
Kedvem nagyon is lenne, de az én kedvem kevés hozzá...ha fater megdob egy kis "kedvvel", akkor megyek
pumpát vigyél!
csak ha van kedved,én nem akarom erőltetni...
éccakát
na lépek szeretkezni ...jó éjt!
áhhh nem pazaroltam volna ennyit sem....
Igazából még nem tudom...szerintem éves matrica van a Ducatón, szóval megszállom az autobahnt Halas Szentendre 180km, onnan Dorog 40...nem egy két filléres kiruccanás lesz az is biztos
és csak egy hátizsákot tenni rá
kikelett volna lökni a gecibe........szívroham és OOFFFF
rossz koszos majom győzike mekkora egy férfi ...beszarás micsoda gyík egy pali
azért majd óvatosan megyünk...én sem akarom eldobálni...
Merre jösz?
Mert akkor esetleg felvehetnél...osztozunk a benyaköltségen...se
az lesz...úgyis szoknom kell majd....
Majd Dorogon csak lightosan...
Imádom azt a sorozatot, ha meg tudom beszélni apával, hogy adja oda a Ducatot, akkor mehetünk Dorogra Bár törött csontokkal nehéz lesz hazavezetni, de megoldom okosba
ja majd kimész vele óvatosabban max. két tankot aztán nyelezheted rendesen
Nah megjöttem emberek, most nyomtam be 3 nagy töltött káposztát, remélem nem fekszi meg a gyomromat
egyébként ennyi van még:
blokk berak 3 csavarral
lánc felrak
kipuff felrak(dob tartó konzolait még le kell gyártani)
hátsó teló beállít
kuplungbowdent vesz (elszakadt)
ennyi
majd ott....forgatni lehet, csak erőltetni nem...valahogy elviszem addig futón a gépet...legalább Zoozee látja,bejáratás közben...ha valami nem kerek,lesz legalább egy okos,aki tud rá mondani valamit...
SX-et nagyon nem kell azért símogatni..
jó..... én rediturész vagyok mindíg
Hát ha csütörtökön mehetek érte,akkor szombaton 10-kor Döméék előtt?
Üdvözlet
amúgy meg szewasztok evribodri