Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasz
Szevasz!
nah megyek Egomba elrontom zoozeenak a vízvezetékét, hogy holnap se unatkozzon
nah csőcső
Szegény Zoozee!
Holnap is lesz nap!
értem
szia...szerintem nem mert a gyerekek a nyakambaszakadtak ....mind a három és most bébiszitterkedni is fogok....
és mire hazaértem kihült a kéglim...úgyhogy most még futok egy karikát mint fűtésszerelő......agyvírzís.....ma megint kár volt felkelni az ágyból.....40ezerrel beljebb lennék és ebbe a fűtés még nincs is benne
hujj de tele a faszom
én ibsnél voltam...580/ félév...finom
reggel már a zsemberynél tébláboltam .......jól kiröhögtek
Üdvözlet
Ma megtalálható leszel a lakóhelyedhez közel lévő vendéglátó ipari alegységben?
én előbb érkeztem haza .....körbejártam e hon minden zegét zugát......mindhiába.......de mérgembe azért a madarasteszkóban vettem egy kawát

mi a zsír ?
nem
és egomba lesztek?
nem nem
Üdvözlet

Nah ma lesz Andris/Gyurika blokk?
az a szauna világ a Galériusban az nagyon királyos,,
légszürőrő olajrol jut eszembe hogy ez a putoline amit most nyitottam ki majdnem kétszer olyan hig állagu mint az elöző,, pedig tök ugyan olyan termék,, faszom kivan hogy ennyire változik a minőség,,
na mára elég volt a melóból...elmegyek...haza...
mégnagyobb gőz...persze... aztán már tisztára izzanátok... ...nemgyőznél hajolgatni a szappanért..
Imi váze,nagy spíler vagy!Úgy ment a vito ,mintha a Suhamer(nem sumér) tóta volna neki a gast.
..viszem a szódát!
Tegnap nem gyüttél.Ez az ökör Ádám megint úgy befűtött mintha grillpartin lettünk volna.Volt vagy 300fok árnyékban a szaunában.Hahaha....Orromban kompletten kiégett az összes bunda,most meg vehetek a nóziba valami TwinAir légszűröt,meg olajat,mert csak áramlik befelé a zoxigén. ...
Oda siófokra tényleg valami bulával érdemes elmenni,azt ott hejben is elmenni utána visszajönni,hogy még vagy kétszer el lehessen menni,jól összekeve mindent.Hahaha......MInél nagyobb a gőz,anál jobb!
egészségetekre!
és köszönöm a bort, tényleg nagyon jo,,
szeva imi,, szerintem kurva jo hely,, olyan igazi csajjal elvonulos tele romantikus zugokkal,, nekem nagyon bejött,,
Napot!
a? Nem hiv senki:( 10:40kor v 11:35kor tudok lelepni....