Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövő héttől kezdve bármikor!
Azért nem halok meg...mondom hogy a vas itthon marad, 1,5-2 havonta tudunk csapatni egy jót....
nem...januárban csapatunk egyet...kösd fel a gatyád!
Contact Center....most lehet hogy van egy lehetőség az Apple-nél, de ha nem,majd lesz más....
Lényeg h jelenleg 240 órát dolgozom 120ezerért,kint meg 160-at 600ezerért.Most hagyjuk a hülyeségeket hogy ott viszont drágább a megéhetés...(ami persze igaz, de még azzal együtt is marad elég pénzed hogy havi200-250ezret elrakj...)Egyébként érdekes módon mindig azok okoskodnak,akik SOHA nem voltak még kint..
Azért durva...3-4 hónap alatt össze tudsz gyűjteni egy zsír EC 300-ra....
Mentünk volna Mélykúton egy jót
Akkor elmarad a mi motorozásunk is?
akkor mikor edzünk Andris?
mi nyomjuk...
MINDEN NAP!
A vasam egyenlőre még itthon marad, tehát kb 2 havonta csapathatunk egyet!
Egy munkaquad is strapabíró...csak az nem pályára van kitalálva...Ő is írta, hogy nem vinni pályára...szóval tökéletes lenne az is
mindegy hogy használod de HASZNÁLOD! Így érdemesebb azt megvenni ami strapabíróbb
írtad, hogy pályán is, egy hobby quad nem nagyon virgonckodik ott szerintem.
nem vágnám én tönkre, tudok rá vigyázni is! ha egyszer munkaquad, nem fogom sportolásra használni. ugyanis én az erdőben is szeretek quadozni, túrázni, és pályán is. mindegy munka vagy sport, csak megbízható legyen!
amit ajánlottál arról írnál vmi infot? am használtan nemis naon árulnak gasgas-t, újra meg nemtelik.
üdv: albert
Sziasztok emberek! Tegnap durván lefagyott a seggem, de kéne motorozni ma is egyet
Mit fogsz ott csinálni?
de azért majd fórumozol......nem?
egy sima odajegy csak 14ezer Ft, illetékkel együtt (air lingus)
akár havonta is hazajöhetek...ha addigra lesz motorom, egy erdélyi túrát is megejthetünk... ...vagy többet
Hát februártól meg tudom mondani,milyen az élet "odaát"..
Az legalább közel van. . .
Dublin. Csinyájjá helyet villamosmérnöknek!
Ez nem Cork véletlenül?
Vótá?
Oda megyek!
Hát, én el sem hittem hogy ilyen zöld fű létezik amíg nem láttam a saját szememmel.
macskám van anyámnál élek és babetával járok és én ne legyek kemény?