Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma voltam motorozni idén utoljára......
eladó barnet fulpa nyilpuska 35000-
Ssiasztok van egy 250 jávám cserélném robogóra ha valakit érdekel 06306355511
Jó volt ez a mai motorozás
mert sokat nézem a CSI-MIAMI HELYSZINELŐK sorozatot,,
most lebuktattál
szeva, azt szeretném kérdezni hogy egy opel astra 1,7 D teljes motor generálja mennyit kostál,,,,?
csokesz mindenkinek......
ez egy kamu fotoshop, nincs a pilota lábán, térdén,vállán, oldalán ,, könyökén, a motoron oldalán sehol havas sáros esésböl eredő nyom,,
kamumamut,,
Császtok azt szeretném kérdezni hogy egy GG EC 200 teljes motor generálja mennyit kóstál....?
Szevasztok!
Segítségét kérném azoknak akiknek van tapasztalata vagy tud vmit a GasGas-okról.
Milyen hibái vannak a márkának? és megérné-e ez az árát?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv: Albert

http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
szégyeld magad imi, hogy nem mész le korizni a balcsira mikor befagy,, milyen egy balatoni gyerek vagy te,,?
Csodálatos szépjó re GG elt mindenkinek, nemsokára indulok motorozni...le fogok fagyni
arany most?
Azta húúúúúúú. .
Én biztos hogy nem
húúú de rég koriztam, Balaton mellett lakom, de legalább 10 éve nem volt kori a laábamon....ja meg már kinőttem a korimat is...
hobby használat mellett több évet kibír mindenféle felújítás nélkül a 250-es, igazából ki kéne mérni a hengert meg dugót, meg hézagokat, de a tapasztalat azt mutatja, hogy rendszeres légszűrőpucolás,tisztítás,átnézés és rendes keverék mellett ezeket nem üzemórákban, hanem években lehet mérni... ja meg míg veszel egy dugót egy 2T-be,kicseréled a csapágyakat, szinte van egy új blokkod...
nemrég hívott v.ki és hasonlókat kérdezett, nem Te voltál véletlenül?
csá nekem egész tűrhető eddig mert én meg oda voltam korizni
szevasztok tezsvíírek!

kinek hogy telt a napja? mi egész nap zabáltunk (szülinap,névnap) meg ittunk...
Azért van benne helyes írási hibával mert siettem és nem volt időm bocsi. Ha akarod le írom helyesen.
légyszi segítsetek már!hobbi célból szeretnék venni egy endúró motort.-a gas gas motorok közül nézegettem pl az ec200-s hobby-t.a kérdésem:itt is olyan szigorú karbantartási szabályok vannak mint a versenymotoroknál.?azaz pl 10 üzemóra után olajcsere,aztán kb 120 üzemóra után motorfelújítás.?válaszotokat előre is köszönettel!zoli