Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Király vagy! Tanujjjjá meg írni
van elado 125 ccm pit bike és nem kinai nagyon szép álapotban nekem semmi gond nincsen vele csak kategória váltás miatt akarom eladni ha érdekel akkór irjatok a forumba vagy az email cimemre xxpc@citromail.hu ha kell küldök képet is.
mennyire királyat motoroztunk ma a hoesésben,,
bassza meg itt cirkálnak a rendőrök most fogtag meg egy simsonost nemtom így hogy fogok motorozni menni remélem ebédelni hazamennek
ha motorozni nem is mek,de azért megném mi van most teremcross-on.....
Nekeeeeem
kinek van kedve jönni motorozni?
Tegnap utolsó busz annyira televolt, hogy a buszvégen nem tudtak felszállni az emberek
Attól még érdekelhet...na mind1. Egyébként a láncon is most húztam először, azt ugyan nem tudom, hogy a szalonban a 380km alatt kellett-e húzni rajta, de nem hiszem, hogy annyi idő alatt nyúlt volna annyit...
1 teljes évet tudsz VERSENYEZNI egy dugattyúval. . .
Ne gondolkodj butaságokon. . .
Szerencsére nem, csak érdeklődők, hogy mennyi pénzt spóroljak össze...most van 1400km a dugóban, gyengülést még nem érzek rajta
Az nagyon jó ár... Parillánál ez a hitvány AFAM láncszett kerül 13ezerbe, ha jól emlékszem...most van náluk RK színes cross lánc 14ezerért, RK láncszett meg 16
520 as Irist szoktam használni.
Minek új dugó? megragadt?
és alíg nyúlik lekopogom....
JT
nekem a szett volt (lánckerekek, lánc) ha jól emlékszem 10.000 FT körül még a válság előtt
Nem tudja valaki, hogy milyen láncot érdemes venni az EC-re?(Aminek elfogadható az ára) Meg egy gyári dugó mennyi pénzecske hozzá?
Szevasztok!
Jó re GG elt
Mikor lesz már motorod?
Jó reggelt
magába is!
Misi, megláttam az adatlapodon az uccsó képet Skyro-ról, és szeretett barátom, Hunyadi Misi szavai jutottak eszembe: "ez egy TÖNKre tett motor!"
jó reggelt!
hi!bocs CSISZI de ma volt a szalagavató és nem voltam otthon sajnoss de valahogy megoldjuk azt a gumit mert nem túl nagy a távolság