Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre vége a mai iskolának...ma kaptuk meg az öltönyöket, olyan Keresztapás
NA, mizu?

Mennyi van még az idényből?
ha egyszerre akkor én is szombaton akkor nem érek rá
Legyen mire akassza a kabátját. . .
minek akkora pénisz ha nemtudod használni?
Vannak az oldalÁn olyan kis lukak,,,?
hagyd őket...irigykednek a gigantikus péniszemre...csak a makkom olyan mint egy náci rohamsisak...
Megy ám az osztás Rendezzünk kinek kisebb a farka versenyt
Nálam is
itt van esz a picike kelemen,, kinek farka picike hogy ne fájjon,,
multkor hallottam is ahogy a kinai piacon ezt énekelgették a 140 centis kinai csajok,,
...egyébként nekem nem kell péniszt nagyobbítanom...a kínai nagyfal után enyém a második olyan tárgy,ami látható az űrből...
Még dalt is írtak nekem:
"én vagyok a hosszúfarkú Kelemen,Kelemen,
Farkamat a nyakam köré tekerem,tekerem!"
persze,aztán majd őt is elkezded fogdosni az erdő mélyén, meg megpróbálod meztelenül lefényképezni...vén perverz..
pedig az lessz,, ha zozi fog neked jo kis helyeket mutatni dorog ,esztergom környékén,,,,
de szarni bele ,egyszer élűnk,,
nálam is elment az adás, mert be -tam kicsit, .... de a végére szokás szerint felébredtem
Oké, akkor majd tavasszal találkozunk, csak nehogy az legyen az utolsó túrám
nálunk is.........
Nálunk elment az adás este a showder klub alatt. . .
a pénisz nagyobbító pumpádra gondoltál amit ittfelejtettél a motoralkatrészesdobozodban a kézikönyvvel amit te írtál "hogyan használjuk a pénisznagyobbító pumpát" címmel ?
ja és itt van a másik bestsellered a " néhány apró trükk kisfarkúaknak " címmel

ezekre azt hittem szervízkönyvek a gasgashoz

amúgy jó reggelt mindenkinek....munkára adtam a fejem esett a hó de csak a mocsok van az utakon....talán az erdőbe már megmarad....ha lesz időm csinálok majd szögesgumit...bár akkor biztos nem lesz tél amilyen az én formám mostanság

sutyerák...te meg ilyenkor télvíz idején ne erőltesd a messzi túrákat inkább tavasszal gyere itt is aludhatsz stb....most rövidek és hidegek a napok nem éri meg ennyit utazni öt perc motorozásért gyere el később hétvégére ...akkor körbeviszlek pár rendes helyen ...ami turisztikai szempontból is kihagyhatatlan......soha nem fogod elfelejteni
Enyém az alumíííínijjum
nahát...megint enyém az arany...
cudar idő esik a hó.......
showder club
Most hétvége nekem nem jó...pénteken megyek fel BME nyíltnapra...szombat délelőtt meccs, este Balotán szülinapozás Azt hittem januárról van szó