...egyébként nekem nem kell péniszt nagyobbítanom...a kínai nagyfal után enyém a második olyan tárgy,ami látható az űrből...
Még dalt is írtak nekem:
"én vagyok a hosszúfarkú Kelemen,Kelemen,
Farkamat a nyakam köré tekerem,tekerem!"
a pénisz nagyobbító pumpádra gondoltál amit ittfelejtettél a motoralkatrészesdobozodban a kézikönyvvel amit te írtál "hogyan használjuk a pénisznagyobbító pumpát" címmel ?
ja és itt van a másik bestsellered a " néhány apró trükk kisfarkúaknak " címmel
ezekre azt hittem szervízkönyvek a gasgashoz
amúgy jó reggelt mindenkinek....munkára adtam a fejem esett a hó de csak a mocsok van az utakon....talán az erdőbe már megmarad....ha lesz időm csinálok majd szögesgumit...bár akkor biztos nem lesz tél amilyen az én formám mostanság
sutyerák...te meg ilyenkor télvíz idején ne erőltesd a messzi túrákat inkább tavasszal gyere itt is aludhatsz stb....most rövidek és hidegek a napok nem éri meg ennyit utazni öt perc motorozásért gyere el később hétvégére ...akkor körbeviszlek pár rendes helyen ...ami turisztikai szempontból is kihagyhatatlan......soha nem fogod elfelejteni
Mennyi van még az idényből?
Még dalt is írtak nekem:
"én vagyok a hosszúfarkú Kelemen,Kelemen,
Farkamat a nyakam köré tekerem,tekerem!"
de szarni bele ,egyszer élűnk,,
ja és itt van a másik bestsellered a " néhány apró trükk kisfarkúaknak " címmel
ezekre azt hittem szervízkönyvek a gasgashoz
amúgy jó reggelt mindenkinek....munkára adtam a fejem esett a hó de csak a mocsok van az utakon....talán az erdőbe már megmarad....ha lesz időm csinálok majd szögesgumit...bár akkor biztos nem lesz tél amilyen az én formám mostanság
sutyerák...te meg ilyenkor télvíz idején ne erőltesd a messzi túrákat inkább tavasszal gyere itt is aludhatsz stb....most rövidek és hidegek a napok nem éri meg ennyit utazni öt perc motorozásért gyere el később hétvégére ...akkor körbeviszlek pár rendes helyen ...ami turisztikai szempontból is kihagyhatatlan......soha nem fogod elfelejteni