Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De szar otthon ülni
néha fázik de nem foglalkozok a külső hatásokkal
Írországban...
Hazaköltöztél a mamához?
Hol lesz az új hajlék?
én tegnap költöztem...anyámhoz!
Lassan halad!
Remélem a héten tudjuk kezdeni a mi részünket. . .
Szevasz!
Amit nézegettél, az egy HOBBI quad, kiránduláshoz és nyugodt tempóval! A fényképeid alapján hamar tönkrevágnád. Ha rportolni akarsz egyet, ezt javallanám. . .
szia!
költözés?
ha szbad mégegyszer beleugatnom, egy egyszerű módja a motor nagyjábóllagos ellenőrzésének: vedd le a rezót, zseblámpa, dugó megnéz....ha már az szar,akkor tuti: dogó,talán henger, főtengelycsapágyak,hajtókar...100-on alul SEMMIKÉPPEN nem jössz ki...hengerrel együtt kb 2 kiló(nekem az új proxx dugó, henger felújítás+ hajtókar volt 110)
Tiszteletem!
első ránézésre: Elsó telószimeringek (+ olaj is természetesen)lánckerék-szett, első-hátsó gumi....
traktor eladó?
Cseréled robogóra?
ütős az új karbon-design....
Fejed nem fagy le maszk nélkül?
én is...apám Harley-ével csudijó volt a hóesésben, autóúton.....320 kilós vasdarab....
Ide az aranyat!
Egyébként jó reggelt, szép hétfőt!
Érem akkor csak 4 csavar aztán szevasz
köszi
Telószárat kihúzod, felcibálod rá a harisnyát, két végén kábelkötegelővel odafogatod, telószárat visszaszereled.
ja ,de csak ritkán mert a végén még véglel elszállnak!

na nekem az asszony fellőtte a pizsit...vagyis lehúzta....

jóccaka...
köszi
és hogy kell rá felrakni?szétt kell hozzá teljesen szedni a teleszkópot vagy elég ha csak a villahidból kiveszem és úgy teszem rá?
jah látom,csak miután beírtam ,akkor vettem észre,gondolatolvasók vagytok....köszi.
RMC kb. 2500 Ft.
Szerintem meg mindkettőnek megvannak az előnyei...
Hellosztok!
hol lehet venni teló harisnyát? használ valamit ha rajt van? és hogy kell azt rátenni? és mien árban van?
ti szoktátok hajigálni a motorokat,, ne má,,,,,,