hozzá tenném a michelin bib mouse sem örökös, a gyárto a honlapján versenyszerű használat mellett 6-7 honap garanciát vállal, ez hobbista használatnál, kb egy év talán egy picivel több, az ára egy kerékre 28 000 ft,
abban a linkben gondolkodj amit bevágtam, a fő elönye hogy változtathatod a gumi nyomást ami az enduroban azt jelenti hogy felmégy-e valahol vagy nem,,, ennek a cuccnak az ára 98 dollár egy kerékre,
akkor elmondom érthetöbben,,
szét szeded, akkor fogod látni mi rossz, össze raksz egy hiba listát azokrol az altarészekröl amik cserések, felhivod a márka kereskedöt és kérsz egy tételes árajánlatot = megkapod a kérdésedre a választ , ennyi,,,
én michelin bib mouse-t használok elöl hátul, a golyos verzio ami ugyan olyan anyagbol van, és a golyokkal lehet változtatni a gumi nyomást az nem michelin termék,más gyárto terméke , EB-n, és VB-n láttam még csak olyat nagyon ritka, és arany árban van, egy kerékre valo szett kb 4- 500 euro , csak nemzetközi profik szokták használni.
nem ez volt,gumi golyók voltak és asszem irtad is hogy tesztelted!vagy nem te voltál
asszem michelin volt de nem biztos,a golyók mennyiségével lehetett szabályozni a keménységet.
amit én akkor belinkeltem az annál komolyabb cucc, egy ujj amerikai találmány, annyira ujj hogy még csak 19 colos gumihoz van, a 21-es, és a 18-as majd csak decembertől lessz kaphato, nincs többet defekt, és változtathato a gumi nyomás is, egészen extrémen alacsonyra is,, defektmentes holmi,
abban a linkben gondolkodj amit bevágtam, a fő elönye hogy változtathatod a gumi nyomást ami az enduroban azt jelenti hogy felmégy-e valahol vagy nem,,, ennek a cuccnak az ára 98 dollár egy kerékre,