Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hozzá tenném a michelin bib mouse sem örökös, a gyárto a honlapján versenyszerű használat mellett 6-7 honap garanciát vállal, ez hobbista használatnál, kb egy év talán egy picivel több, az ára egy kerékre 28 000 ft,
abban a linkben gondolkodj amit bevágtam, a fő elönye hogy változtathatod a gumi nyomást ami az enduroban azt jelenti hogy felmégy-e valahol vagy nem,,, ennek a cuccnak az ára 98 dollár egy kerékre,
ez nem valami bizalom gerjesztő gumi szerintem
mennyit mernek ezért a gépért elkérni?
250.000 tuti belefér a felújítás
akkor elmondom érthetöbben,,
szét szeded, akkor fogod látni mi rossz, össze raksz egy hiba listát azokrol az altarészekröl amik cserések, felhivod a márka kereskedöt és kérsz egy tételes árajánlatot = megkapod a kérdésedre a választ , ennyi,,,
igen 03as,naon szép volt ez a géped,miért kellett megválnod tőle?

volt másik traki is de az nem jött fel mikor kint voltam.....
erre gondoltam,köszi.de se profi nem vagyok se gazdag,tehát kilöve!
én michelin bib mouse-t használok elöl hátul, a golyos verzio ami ugyan olyan anyagbol van, és a golyokkal lehet változtatni a gumi nyomást az nem michelin termék,más gyárto terméke , EB-n, és VB-n láttam még csak olyat nagyon ritka, és arany árban van, egy kerékre valo szett kb 4- 500 euro , csak nemzetközi profik szokták használni.
Picit lelakottnak tűnik ez a jószág Miért nem hívod fel a dorogi Gas Gas kereskedést holnap? http://gasgas.hu
Még mindig érdekelne hogy menyibe fáj egy GG EC 200 "99 full motor generálja...! Viccektől kíméljetek...!
így nézett ki amikor megvettem....
a Tiéd 03-as 450-es, ugye? ... szép nagyon, meg főleg a háttérben az a trakesz...
hát fejsze, tessék:
nem ez volt,gumi golyók voltak és asszem irtad is hogy tesztelted!vagy nem te voltál
asszem michelin volt de nem biztos,a golyók mennyiségével lehetett szabályozni a keménységet.
Szerintem a sprayre gondolt, de ha nem, akkor bocs, hogy beleugatok
amit én akkor belinkeltem az annál komolyabb cucc, egy ujj amerikai találmány, annyira ujj hogy még csak 19 colos gumihoz van, a 21-es, és a 18-as majd csak decembertől lessz kaphato, nincs többet defekt, és változtathato a gumi nyomás is, egészen extrémen alacsonyra is,, defektmentes holmi,
szia,régen belinkeltél egy oldalt ahol tömlöbe való golyókat árultak,defektmentes tömlö stb,belinkelnéd megint mert nem találom,köszi
vagy juniusi január,,
ez korán sem biztos, lehet hogy tavaszias december lessz,,
jah......lemostam a motort,bevittem a slaggot,meg a sterimót,addig rá is fagyott a víz a motorra szóval elég nekem ennyi.....
majd szerezel markolat fűtést és oda bandázsolod a lábadhoz
hát skyro én is így gondolom...... de hát a lánc naon szar,meg fékbetétek fullra elkoptak,térdem is megérzi a hideget

imi888 van képed az volt EXC-d ről?ha van mutatsz párat?
Sajnos nincsennek papirjai de rengeteg alkatrész van hozzá !
szevasztok!

hát ja Bálint ez van...valahogy mindíg lemaradok... amikor meg mennék akkor meg nem fagy be...

ha a JAWA 250-es, és 71-73-as évjáratú (csepptankos), van érvényes műszakija, akkor érdekel csere. Nekem egy suzuki let's 2-es 98-as robogóm van
ez nem NSR, hogyha nincs jó idő akkor ne menjél vele
deh....