nekem nem jött be, viszont van itt több ember is a csapatban akik évek ota hordják , és szerintűk kurva jo dolog,,már több kulcs csont töréstöl is megmentette öket,,
Nyugi srácok, nehogy bunyó legyen a végén!
Bálint,nyugodtan add oda Iminek, nekem jelenleg még motorom sincs....ha meg lesz,akkor is egyenlőre elmegyek nyakvédő nélkül...
1 hónapja voltunk "továbbképzésen" a céggel... elvittek egy pincébe, ahol borkostolás volt... asszem 6 félét ittunk a szürkebaráttól a cuvee-ig... hát volt dínom-dánom, meg zsírosdeszka pálinkával. a nyerő bor pedig egy vörös száraz volt
imi , átviszem a hétvégén Andrisnak most gazdasági recesszio van,,,meg a dijnyertes bortol is elcsábultam, meg van valami ujj fűrdő szabadi soston arrafelé amerre a kiteosok szoktak veretni ,azt akarom kiprobálni,,,
csörgök majd,
Bálint lécci beszéld meg Andrissal, mert nem akarok belekeverni a Ti üzletetekben. Ha nem kell neki akkor én megveszem most.
Más: mikor mész Romcsiba? ha netán errefelé jönnél akkor bedobhatnád én meg hozzádvágom a 2008-as évjárat aranyérmes borát. (múlt hétvégén ismét nyert Fater bora )
Add csak oda neki nyugodtan Bálint!
Nekem most necces lett az anyagi helyzetem...
Megvettem volna ha már megigértem, de annyira nem fontos,főleg h még motorom sincsen...
kipróbálom...ha nem jön be akkor odaadom havernak, ha annak sem jön be akkor elpasszolom..
Bálint,nyugodtan add oda Iminek, nekem jelenleg még motorom sincs....ha meg lesz,akkor is egyenlőre elmegyek nyakvédő nélkül...
1 hónapja voltunk "továbbképzésen" a céggel... elvittek egy pincébe, ahol borkostolás volt... asszem 6 félét ittunk a szürkebaráttól a cuvee-ig... hát volt dínom-dánom, meg zsírosdeszka pálinkával. a nyerő bor pedig egy vörös száraz volt
egy igazán jó bor csakis száraz lehet!
csörgök majd,
Bálint lécci beszéld meg Andrissal, mert nem akarok belekeverni a Ti üzletetekben. Ha nem kell neki akkor én megveszem most.
Más: mikor mész Romcsiba? ha netán errefelé jönnél akkor bedobhatnád én meg hozzádvágom a 2008-as évjárat aranyérmes borát. (múlt hétvégén ismét nyert Fater bora )
Nézd meg a stoppienál az első telót!
Meg azért az a füst sem semmi egy ilyen kis szutyoktól. . .
Melóhelyen vagyok...
Generic "supermoto" teszt!
50ccm, de megfüstöltettem a hátsó gumit! ! ! !
Nekem most necces lett az anyagi helyzetem...
Megvettem volna ha már megigértem, de annyira nem fontos,főleg h még motorom sincsen...