Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért,, lessz motorod,,?
nekem nem jött be, viszont van itt több ember is a csapatban akik évek ota hordják , és szerintűk kurva jo dolog,,már több kulcs csont töréstöl is megmentette öket,,
kösz Andis, csak nem szeretném hogy neheztelj rám.
ilyen bulikra engem is hivhatnál,,
..de azért hozhatsz egy kis bort nekem is...átveszem kannás bor árban....
ééérrrtttteeeemmmm. én megveszem mindenképp!
kipróbálom...ha nem jön be akkor odaadom havernak, ha annak sem jön be akkor elpasszolom..
Nyugi srácok, nehogy bunyó legyen a végén!
Bálint,nyugodtan add oda Iminek, nekem jelenleg még motorom sincs....ha meg lesz,akkor is egyenlőre elmegyek nyakvédő nélkül...
mit nem értessz, az elöbb irta hogy szegény, ugyhogy megnyerted az EVS RC-2 nyakvédöt,ha neked kell, csak használd is,
ja igen, vörös...

1 hónapja voltunk "továbbképzésen" a céggel... elvittek egy pincébe, ahol borkostolás volt... asszem 6 félét ittunk a szürkebaráttól a cuvee-ig... hát volt dínom-dánom, meg zsírosdeszka pálinkával. a nyerő bor pedig egy vörös száraz volt
na akkor nem értem... akkor Andris ezekszerint megveszi...ok, a bor temészetesen mindenképp jár... csörögj hétvégtén itthon leszek!

egy igazán jó bor csakis száraz lehet!
amugy milyen bor,, remélem száraz vörös,,,
imi , átviszem a hétvégén Andrisnak most gazdasági recesszio van,,,meg a dijnyertes bortol is elcsábultam, meg van valami ujj fűrdő szabadi soston arrafelé amerre a kiteosok szoktak veretni ,azt akarom kiprobálni,,,
csörgök majd,
üdv mindenkinek!

Bálint lécci beszéld meg Andrissal, mert nem akarok belekeverni a Ti üzletetekben. Ha nem kell neki akkor én megveszem most.
Más: mikor mész Romcsiba? ha netán errefelé jönnél akkor bedobhatnád én meg hozzádvágom a 2008-as évjárat aranyérmes borát. (múlt hétvégén ismét nyert Fater bora )
Aha!
Nézd meg a stoppienál az első telót!
Meg azért az a füst sem semmi egy ilyen kis szutyoktól. . .
má megvan 1 hete KISZÚRTAM h fotók : dome
neked...
tedd már be légyszi a képeket!
Melóhelyen vagyok...
párnamaci...
Tornacipő, kockás zokni, teljesen poénra vettük a tesztet. . .
Generic "supermoto" teszt!
50ccm, de megfüstöltettem a hátsó gumit! ! ! !
nyakat, fület is tessék bepiszkolni!
Add csak oda neki nyugodtan Bálint!
Nekem most necces lett az anyagi helyzetem...
Megvettem volna ha már megigértem, de annyira nem fontos,főleg h még motorom sincsen...
38-40, még sok is,,,
egyszer volt rajtam 15 percig,, akkor is csak a boltba szaladtam le kenyérért,,
most vontak a fizumból 50.000 Ft-ot de megpróbálok összakni annyit...annyiért tényleg ajándék...főleg hogy szent izzadságodat is magamra vehetem...