Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, hogy nagyon éles a csengőhang
fájjon csak,de az olajamat meg a kuplung pénzemet kapjam meg azt mondta h kurvára fáj neki...hálistennek nekem a vállammal már nincsenek problémáim,pedig utána sokszor ugrándozott még...Szerelsz még Béla?
ezen a héten tényleg megyek
Mennyi kell?
De aztán ne úgy gyere érte mint a kakukk pajtás
mi,,? az hogy nem veszi fel a telot,,,?
szétütöm a száját mindjárt ......nem veszi fel a telót .....remélem nagyon fáj neki
fájdogál a térde,de megmarad
mennyire törte össze magát?
játszott a hóban sm gumikkal
mit csinált?
amúgy meg add már meg azt a számodat amin el lehet érni!
hónap is hívjá,mer már szabaddá tettem magam..10-fél11től már jó vagyok..most beszéltem Huskyval is hogy mi a stájsz,meg hogy majd adja a oda a kuplung pénzemet:) mondta hogy lenyúlt egy lityó olajat tőlem:) meg hogy összezúzta ma magát
de hívtalak és beszéltünk is .....méghogy én füvezek
andris veled is beszéltem

szewasztok

döme jó a billiósün
Üdvözlet belétek
Tényleg!
Holnap lesz belőle. . .
na mivan Bélám,nem hívtál
Dömeee,elfelejtettem mondani az idő eltolodást!itt most 16:40-VAN!
Holnap megyek Budapestre BME nyíltnapra...aztán meg benézünk Westendbe, valaki nem fog arra járni?
Abban a hitben éltem, hogy jó az amit a szervízkönyv ír(3000km), de akkor úgy néz ki sűrűbben kell cserélgetni az olajat...nah majd a következőnél kipróbálom ezt az ATF dolgot, amit zoozee mutatott
Amiről meséltem, az Szegeden volt.
Nálunk meg olyan formáció van, hogy mély homok, vagy szakadék mélységű homok Alföld ...legalább puhára esel...
Akkor csere!
Én volt,hogy 160Km után cseréltem, mert mélyhomok, teligáz, tiltás volt az egyik túrán. . .
Annyit megér a nyugalom. . .
A Motorexbe 850km-ert raktam...de igazából már az elején is szar volt