Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt mindenki gyúr?
én amugy sima ala.-.natur fekete "biztonsáigörös" gatyóban nyomatom sajna már vagy 3x nekiálltam ruhaszettet venni,de mindig olyankor kellett láncszett vagy gumi stb...
Nem csak attól kemény valamit, mint amitől a Te faszod áll...ez alapjáraton kemény....
hú, nem tudom!
Postán mostanában csak úgy kérem a boritékot hogy belföldre lesz,nem kell már rá bélyeget venni...
jó én nem horgászok a gatyámba hogy háló legyen benne
vagy ez internetkapcsolatos gatya?
Andris nekem volt tech-6, tech-8, is ,szerintem az oxtar TCX PRO 2 az jobb csizma, és olcsobb is, mint a tech-8,,,,
nekem már kép is van róla
...de ez nem szövetgatya...erős anyagból van, háló van benne...és elég drága: 27ezer jó magyar forint..
utánozos majom
viagrával kenegeted a DVD tokokat?
Mekkora értékű bélyeget rakjak rá? Nem tudom mi a tarifa, szülők meg már alszanak, nem tudom a súlyba belefér-e, mert kemény DVD tokba raktam..nehogy valami baja legyen
nekem megfelel...ja és lecippzározható az alja...szal fríííístáljgatya,vagy mi....
nyikorgós oxtar? elnyikorogja magát gyorsan!
most vettem két hete megint ujj párat ebböl a csizmábol, ez már a harmadik pár ebböl a fajtábol, csak sajna ez is mint a többi is, nem birja tovább, 1-1,5 évnél tovább,,,,
...bocs,bal felső....és beszerváltam egy sisakot és szemcsit is!
én ilyen terepgatyát vettem a kínaiba! jó a bull nincs rajta
ez a bull gatya nekem is tetszik gondolkoztam h veszek egyet
adjak?
Milyenek ezek a Bull cuccok?
szombaton névnapi megjelenésem van!
óóóóóóóóó!
nagyon csini leszek ezekben :
(csizmában a jobb felső)
hát gyere ha akarsz beférsz hozzám a vitoba , egyedűl megyek holnap délután, és jön négy szegedi elmebajos barátom,, kicsit szociopaták, amugy rendes fiuk, csak ha felveszik a sisakot elszáll az a kevés is ami addig volt,,,,