Nekem mondod ezt a futómű dolgot, én abszolut nemtudom mit hova tekerjek néha a hozzá(nem)értő barátokkal elkezdjük tekergetni egymás motorján...persze több/kevesebb(inkább az utobbi )sikerrel.Én is mentem125ös(TM) el 1 kicsit hétvégén jól eset
Elvittem már egy körre ma KTM-et, elég jól megy Picit jobban megy, mint a Gas Gas, de a futóműve változatlanul nem tetszik, olyan mintha supermotozásra lenne hangolva, vagy nem tudom...üt mint az állat
Hát ez a kilóméteróra már jobban nem tud megsérülni...mikor elestem a motor órája a telefon kijelzőjét törte be a kijelző meg a motor óráját...tiszta haszon volt...14volt a telóba a kijelző motorba meg 38lenne az óra...
Szia(sztok)Kilóméteróra miért nincs?Mert otthon a polcon nem sérül+nemmegy bele a kilcsi Mivan ezekel a mostani yardokkal soha semmit nemkértek tőlem (max pénzt )
Ma elkaptak a rendőrök...hál istennek KTMmel voltam, annak meg nem lehet látni a rendszámát...amúgy 40es táblánál ~70el mentem, trafit épp, hogy elhagytam már integettek is, hogy álljak meg...fiatal kis srác először tök szigorú volt, hogy áll ez a rendszám, miért 29kw van a forgalmiban, kilóméteróra miért nincs rajta...aztán visszaadta a forgalmit meg a jogsimat és elkezdte kérdezgetni, hogy hogy megy a motor, meg sok-e a baj vele Szóval nagyon rendes volt, seggrepacsi nélkül megúsztam hál istennek...
ez is jó és ennek van köze a gasgas hoz
azt hittem a kis pöcök fog leszakadni
érdekes módon 3 megás lett a netem a 8 helyett de ugyan annyit fizetünk
Persze lassabban is töltök le így 850 helyett 350el
meló holnap reggelig...
Vannak tök rendes arcok, meg vannak ilyen faszkalapok,mint ez...
láttam ma Husky-t motorozni a buszvégen 2x is
ez már a mátrix?
Vasárnapra számítható motorozás féle?