Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 pár Oxtar csizma
zoozee és ronis sisakja/szemüvegje nem az én photoshoppolásom!
én mennék!
Ronis ezeket találtam rólad
így a szar helyzetre való tekintettel
eljöhetnél fotozni velűnk romcsiba, mert nekűnk sosincs rá idö,,,
nincs üres dvd-m
jé,én is ott vagyok!
Istenkirály az egész, mondom most élőben töltögetem a megjelenés napján meg néha előtte, megveszem a könyvet is övöhéten amin alapul. Nameg venni kéne dexteres pólót meg bögrét mert az is van
akkor le ne töröld!
Ha megyek fel és csapatunk egyet,elhozod majd?
Különben arra sorsa jutsz, mint Döme és a többiek...meg kell hogy öljelek...
sajnos rosszabul, mert ha tehetném már ott lenne házam,, brühhhüüühhhühüüüüü és reggeltöl estig, hétfötöl vasárnapig ott basznám a rezet, a lightes román vadonban,,,
Nagyon komoly sorozat, nekem nagyon bejött az egész stílusa...meg úgy maga ez a fanyar és beteg humor
Dexter-ről hallott már valaki? ( na nem a meséről hanem a sorozatgyilkosról)
Megvan az 1-évad amit a viasaton adtak a 2. évad , meg a 3. évadból az az első 4 rész ami eddig megjelent (tegnap jelent meg a 4. meg megvan az 5.félig ami még nem jelent meg) amcsi sorozat nagyon kemény szerintem az összes sorozatot magasan veri!
Nem volnék jó színész azt tudom...
Szökésből csak 4. évad eddig kijött részei vannak meg, többit letöröltem már...Dexter 1-2. évad, Jóbarátok teljesen(10DVD )Niki Belucci diszkográfia Sorozatokból most nincs sok a gépen...
nekem megvan a szökés1,2,3 évad magyarul
Szökés?
Megvan az első évad,mega második,csak az elsőből pont az a rész hiányzik,mikor megszöknek.. ...de tényleg!
Nem tom...mid van még?
nem elég öszinte ez a sajnálat,,,
Megjött, csak 2. évad?Esetleg, ha még valami van most mondd, hátha itt lapul valamelyik DVD tokban.
Akkor most sajnálunk erősen...
engem mindig kényszeritenek, sajnáljatok is,,,,
Most, hogy így jobban belegondoltam nem vagyok normális...7ezret kiadni egy satyiért...remélem legalább a fele aranyból lesz ennyi pénzért