Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mult héten is ott voltam,, egy rakat 1 osztályban nyomulo sráccal, CSorba Ákos, és barátai,, DE engem eröszakkal kényszeritettek, én nem akartam, és persze tök szar is volt,,, vagy se,,,
szegény ronis
ment a mail!
Oksa!
Ugye nincs beleragadva a szövetbe a nyakszőrszálad?
Vagy....más szőrszálad?
oké Andris jövö héten lebeszéljűk, csak addig széjjel baszom egy kicsit romcsit,,,
"sajnos én is elmegyek holnap romcsiba négy napra motorozni"
Biztos, hogy ezt akartad írni?
Küldöm!
én meg ezt a satyit multkor,az universalban:
Lehet g-mailes címre kéne küldened a címed, mert a pofa.be szarakodik(tubanszki[kukac]gmail[pont]com
nah jah... szerintem ne motorozzál
én sosem mondtam hogy a keménymaghoz tartozom....én csak a bohóchal vagyok a bandában...
Egy kis béna,aki mindig hátul kullog...
igazi szenvedés az életed!
Megrendeltem azt a sapkát amit mutatta, most két hétig nincs motorozás...vagyis csak 1, mert már 1 eltelt
Nem baj Bálint bácsi, úgyis csak jövő hétre lesz pénzem...
De majd dobj fel emasilben egy számlaszámot,bank nevet és ráteszem a lóvét!
Adjál egy címet(tdavid[kukac]pofa[pont]be), még holnap feladom
KTM KelemenAndrissal az élen
hát le tudnám szeddni netről csak ugye a sávszélességemet csökkentették és így nem ígérem meg jobb ha Sutyerák elküldi magának
mondjuk az lenne a legjobb,ha fel tudnál jönni velünk motorozni..és akkor el is tudnád hozni, meg meg is ismernéd az itteni hegyecskéket,siratócskákat....meg a GasGas kemény magot..
ha-ha, látom mindenkiből Kaczor Feri lett, gondolom Ti mindig, mindent tökéletes és hibátlanul oldottatok meg életetek során
András sajna csak a jövö héten tudom felkűldeni a Döméjékhez, mert a Lehotay Mikiék, meg az itteni srácok is mind elmennek holnap motorozni romcsiba, Gyergyora, és sajnos én is elmegyek holnap romcsiba négy napra motorozni, a szegedi elmebajos barátaimmal,, de jövö héten megoldjuk,,
Magadnak?
húú,megvan?
Az frankó lenne!
Ha közelebbit nem találsz, akkor én fel tudom adni
Olivér, nincs meg neked a Joey 2. évadja?
Vagy van valaki,akinek megvan?
Vagy van valaki,aki le tudja tölteni?
Vagy van itt valaki?
akkor rakd össze te...
Egy dugót még egy hülye is összerak...