Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap láttam vele apádat ... alig fértem el mellette a sávban beállt középre,nagyon stabilan..én meg fordultam volna el szentlászló felé,de nem nagyon akart elengedni,aztán odébb ment Picit instabilan mozgott még a motorral
bizonyám, jó minőségű. könnyen csúszik pedig csak félédes volt! Igaz én a szárazat nem szeretem,inkább a félédes sprite-tal
1500 cm3 odabasz...
ja ja...Harley-vel is egész jó szaladgálni...
én elősször majdnem megittam az egész üveggel...de moderáltam magam: 2x-re ittam meg!
azt mondta Zozi hogy ég a pofája ezért a héten már hívni fog amúgy még egész elviselhető idők vannak! kopkopkop
Persze,az jó, mert úgyis megyek elvileg hétvégén hozzájuk...
De csak jövő héten tudom adni a manit, nem baj?
Majd mailben adj egy számlaszámot és direktbe ráteszem a számládra...se
még nem...
Haverom utalta át a pénzt,erre a csóka elkezdett okoskodni hogy miért nem én küldtem, másnak nem küldi a cuccost..
Most levelezek az Ebay-el...hogy ha nem küldi,tiltsák le a picsába...
Andris, a Döméjék járnak ide Várpalotára vizsgáztatni motorokat az eggyik barátomhoz, ha velűk felkűldöm, és ott lessz náluk az jo neked,,? gondolom onnan csak megkapod könnyebben,,,,,
Nincs mit,egészségetekre! Látod,mondtam én ... Jó bor,550 a beszerzési ára,szóval nem egy drágaság de nagyon finom,zamatos én is szeretem.
Andris megjött már az ebayos kuplungod?
álmodozni nem kell, de azért elkeseredni sem....
Gyuri, köszönjük a nedüt,nagyon finom volt!
Nem sokáig tartott,annyira jó volt...
ne álmodozzál én se teszem
Tetőszigetelés! Na érdekel?
Küldd el mailben és reagálok!
és melyik versenyen indulsz?
Erzberg?
Last man standing?
Red Bull Romaniacs?
Azért a Respect ott van
JAh hát még az azóta 2* voltam kint motorozni 1 helyen jött le róla de nem vészes....
jóreggelt minden csiklóval és makkal rendelkező egyénnek!
jah jóreggelt
motorozzál crosspáylán ott meg lehetszokni h nincs lámpa
engem kicsit zavar ha előttem nem látom fékez-e vagy nem,nem tom mér vok ilyen mert megállnék ha nem látnám akkor is......