mi tegnao retro 77 be voltunk... haverom megin kerste a bajt.... tömegverekedés lett, mire kivettük a kocsiból a basebball ütőtt hírtelen lett az ellen vagy 30 an.... de kiértek a rendőrök és bevédtek minket
mai motorozás: 3 trafi,egyik hátulról mért,de lassan mentem...szentendrein ok nélkül satuzott egy civic egy honda fmx előtt,srác lezúzta magát,xt660as srác meg én civic után mentünk= 1 törött ablak minusz egy tükör. voltam Zoziéknál, ott volt Lenes is,dumáltunk egy picit. Haza fele szintúgy visegrád,találkoztam sok ismerőssel majd ki kellett rángatni az erdőből egy 950 adventuret. a kormánya meg az idomjai elmentek,a srác jól volt... és kb 6x akartak ma megölni,kijöttek,rámhúzták stb. 3 még arcoskodott is a kocsiból h nem lát,mondom nézd a tükröt,vagy lerugjam? erre rám húzta...hát a faszom ki van ezzel az országgal
van benne 6 db!3szögben vannak benne ha leszedem az ülést akkor meglátod,hogy milyen alakzat.fater mondta h úgy jobban tart,mert párszor már szegecselt a gépeken lemezeket,és az tartott a legjobban
nekem is általában,mindig csak tettem bele!múltkor dobtam 1 hátast akkor elegem lett mert elrepedt a hátsó farokidom, 4.képen látod is kis alulemez,popszegecs,és stabil marad amíg nem cserélem ki!
zene pedig kva jó volt.. én élveztem
vadiúj vadnyugatot nemtudom láttátok-e Smiszbácsinak volt olyan cipője hogy nyomásra elő jött belőle a bicska
igyekszem vigyázni rá meg ami megjár neki megadni...