Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

be is mondta a dj meg azt is h a következő szám az antiszociális brigádnak szóól... gondolom ott vannak a színpadon

zene pedig kva jó volt.. én élveztem
az eyg szar hely:) egyik ismerősöm is ott volt,szülinapját ünnepelték.
vipera bele a csizmába azt h vmelyik rosszkisfiú meg lehet simogatni a szélvédőt
mi tegnao retro 77 be voltunk... haverom megin kerste a bajt.... tömegverekedés lett, mire kivettük a kocsiból a basebball ütőtt hírtelen lett az ellen vagy 30 an.... de kiértek a rendőrök és bevédtek minket
jaja kis vizipisztolyba hihi
gumibot, bicska mindíg legyen nálad
vadiúj vadnyugatot nemtudom láttátok-e Smiszbácsinak volt olyan cipője hogy nyomásra elő jött belőle a bicska
a következő az lesz hogy megjegyzem a rendszámot,lekérdeztetem és kromofág. de komolyan hát faszomat már.
ismerős
mai motorozás: 3 trafi,egyik hátulról mért,de lassan mentem...szentendrein ok nélkül satuzott egy civic egy honda fmx előtt,srác lezúzta magát,xt660as srác meg én civic után mentünk= 1 törött ablak minusz egy tükör. voltam Zoziéknál, ott volt Lenes is,dumáltunk egy picit. Haza fele szintúgy visegrád,találkoztam sok ismerőssel majd ki kellett rángatni az erdőből egy 950 adventuret. a kormánya meg az idomjai elmentek,a srác jól volt... és kb 6x akartak ma megölni,kijöttek,rámhúzták stb. 3 még arcoskodott is a kocsiból h nem lát,mondom nézd a tükröt,vagy lerugjam? erre rám húzta...hát a faszom ki van ezzel az országgal
Azé' akárki akármit mond, sztem az EXC szebb...most lehet kövezni, csak legyünk túl rajta gyorsan!
2. menet?!? Mi volt ott, gyereknap?
Mennyire érezni a különbséget hogy ez injektoros, a "régi" meg karbis volt?
nem szedem le nyugi...... annyira nem fontos,csak tartson..
Le ne szedd miattam, elhiszem, hogy eltervezted és nem véletlen raktad oda őket, ahol vannak
most megszegtem a szabályokat
van benne 6 db!3szögben vannak benne ha leszedem az ülést akkor meglátod,hogy milyen alakzat.fater mondta h úgy jobban tart,mert párszor már szegecselt a gépeken lemezeket,és az tartott a legjobban
Köszi
igyekszem vigyázni rá meg ami megjár neki megadni...
Mértani pontossággal lettek a popszegecsek belőve, vagy csak rosszul látok
nekem is általában,mindig csak tettem bele!múltkor dobtam 1 hátast akkor elegem lett mert elrepedt a hátsó farokidom, 4.képen látod is kis alulemez,popszegecs,és stabil marad amíg nem cserélem ki!
Gyárilag ilyen szar műanyag csavar van benne, egy egészséges ugratás aztán már le is tört...
mondtam a multkor, 1.-es szabály, motort nagyon ritkán mosunk, mert a viztöl is kopik,, ha megszárad ugyis lepotyog,,
így képen eléggé egyben van a gép!
igen,én is erre gondoltam!jó hogy feltetted a képet