Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egy digitális multifunkcios mp3 lejátszos szuper kűtyű, tanácsokat ad közben a pilotának mit hogyan csináljon, nekem is van egy ilyen, de a polcon,, mert szarok a tanácsaira,
uristen ,,az amikor a csávo a sárga EC-vel keni a fák között az mennyire király,,,

Sisakkamerás felvételen látni hogy van a triálon valami műszer...az mit mutat, hogy 1,2-vel vagy 1,3-al mész?
TEDDY a király, DAVID herceg pedig egy isten,,
PÉNZZEL. . .
www.gasgastv.com

Sok jó video!
Az Osztrákok agyon tömik épnzzel, így tutira marad náluk.
Viszont edzeni triállal edz, hogy ne kopjon a tudása.
ott hagyta a KTM-et, vagy csak edz a gasgas-al,,,?
Blazusiak ismétt GG-n edz!
Te is százalékot kapsz?
ha valakit érdekel van egy elado EVS RC-2 nyakmerevitöm, kb 15 percet használtam, de nekem nem jön be, zavar, eladom 8000 ft, ért , universalban 11 500 ft.
na ezért is nem motorozok már jo ideje aszfalton, csináltam jo sokáig, nagyon sok sportmotorom volt és elég bolondul nyomtuk, DE tuléltem,, mostmár csak FOREVER OFF ROAD,,
Depo
itt néz körül, van 1 Tb-os samsung 24 pénzért...
www.piliscomp.hu
A Zoli tud segíteni!
megyek is, majd később leszek
kéne egy nagyobb vinyó mióta otthon vok töltöm le a játékokat és kockulok 250gb ból van 20gb szabad hely (nem sokáig)
ma elindultam suliba de dorogról visszafordultam mert elkezdett fájni szerintem eza hideg nem tesz jót neki
akkor itt az arany
Mellhártya gyulladással nem ér!
arany
Döme!
nem tudom felrakni a képeket mert a feltöltő megszakadt párszor holnap fennt lesz az összes addig is -- link
Akkor holnap megnézem bent!
Volt még a macsekfoto.extra.hu oldalon is, de azok elvesztek. . .
amin te versenytél és szép fogsort szereztél?
azokat oda adtam! de feldobáljam?
Olivér!
A tokodi EC képek szerinted hol lehetnek?
*Azthiszem