Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is leszoktam őket mosni de ma későn keltem fel 14:00-kor és apu jön be h lemosta a motorom
ien jó hírekkel mindig ébreszthetne
nálunk én mostam a motort
van egy szegedi barátom aki jár ki velűnk romcsiba, ö is nagyon dicséri, szép hangja van nagyon jol megy, és ami nekem meglepö volt hogy például nyáron amikor már a 2t-ket is megforraltuk ez akkor is birta,,,
.... még 1 kép
Kicsit parasztos, de jó Ne kapupánt fejűvel csináld, valami lapos fejűvel...nekem belevágott a sárvédőbe
KTM-en csak a hátsó sárvédőt simán átfúrtad és tettél bele 2 csavart.gondolom mindig elhagytad a lámpát felfogató csavarokat,nekem mindig ez a paroblémám....pedig megvannak húzva rendesen....
Nálunk minden autót/motort én mosok
hopp ez lemaradt...
Jó képek
Nekem is lemosta apu a motorom mivel autót is mosott
Lőttem ma pár képet a paripákról, ha már motorozni nem voltam velük
muszáj vennem egy ilyen motort..már a tesztről hívtam fatert hogy brutál metál a motor és azonnal be kellene szereznünk egy ilyet
enyémet el kell adni ha megcsináltam ez a lényeg
akkor hajrá és állíts be egyet a garázsba
mint az állat!
laza talajon is akár hanyadikban kimegy alólad ha nem figyelsz
sokkal jobban fexik mint az én motorom
2. menetben már kicsit hozzászoktam,kezem sem fáradt el,jobb tempót mentem vele mint az enyémmel...
hát..jó telók,motorfék,könnyű irányíthatóság
na ez jól esett!köszi......szép a gépsas!
gondolom szedi azt az aranyos kis lábait
halihó
röviden a kawáról...
futómű egy álom.ez az eddigi legjobb,amivel mentem.úgy vasal,mint ha úthenger lenne
teljesítménye brutális,nyomaték brutális,gázreakció brutális,kinézet brutális.....
ha kész a mocim eladó lesz..kell valakinek?

Csábító ajánlat, de szerintem kihagyom. Jövő héten majd sikítok, ha kell a nyakmerevítő.
adok érte cserébe egy nyakmerevitöt,, EVS RC 2 , garantáltan nem foglal nagy helyet,,,
berakod a motorokat feltöltöd a medencét és kész a mobil motormosó
ReGGelt, nem vesz valaki kültéri összeszerelhető medencét? Elég nagy...csak mi nem nagyon használjuk, csak a helyet fogja
3:33 arany
ilyenkor mennek haza a roszfiuk kajálni aztán mennek a másodállásba
jó munkás ember!
melóból? ilyen későn?
Megjöttem a melóból. . .