Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az utolsó áldozatom is ezt mondta...
Én bízok benned
lehet elbeszélgetünk majd róla Andris..még nem tudom. Mert lehet van vevőm a ktmre. 700ért,enduro kerekekkel. de a srácnak januárban lesz pénze..és neked a GG alatt enduro kerék van....na mind1,messze van még,csak jár az agyam.
a nézők soraiból kisorsolunk egy szerencsést aki össze rakhatja a motort
végig fogom fényképezni,ahogy darabjaira szedem a motort (ahogy a KTM-et) átpucolom,felújítom...de tőlem el is lehet jönni, nézni a műveletet...
Ez elvileg decemberre kész lesz...
Szép álom volt,lassan jött,el se akartam hinni...aztán el is szállt
nem... Ez Csucsué volt Az enyém újabb lehetett volna
lehet ez lett volna a tiéd...
Én ja, akartalak kérdezni msn-en, hogy albumot honnan lehet beszerezni? Nem nagyon találom Legaci néven a nagyobb torrentoldalakon...
megnéztétek a jutyubon a vidit? nagyon meleg
Mire kész lesz kb addigra szeretnének motort venni, érettségi után megyünk csinálni az A jogsit, gondolom kicsivel előtte akarnak venni, hogy vizsgázni már avval tudjon menni
akkor ott lsz az enyém...GasGas 450, új blokkal,950-ért...2005-ös
Én nem veszek 4t motort, egyik barátom nézte ki, nagyon rá van izgulva 4t supermotokra
Az nagyon jó kis film szerintem
Úristen,ezt azóta sem tudták eladni?
Vedd csak meg....csak nem lesz rá garancia...
én se....
Jól van,na!
Csak a Shooter-t (mesterlövész) nézem...
úúúúúúúúúúúúúúúúristen. http://www.youtube.com/watch?v... félelmetes. aza beat a végén wááááááááááá. nagyon durva! kötelező darab,mindenkinek!
Elaludtál a nagy munkában Andris? Nem úgy volt reggel 7-ig leszel, ha igen, akkor tessék firkálni valamit
nem látod?! be van vágva a fatelephez! ott vannak alatta a fa maradványok!
ezzel csak fát vágtak
Mert CsikiBege... Andris.nem tudom elérni Zozit:(
Miért lehet ez ilyen olcsó ráadásul még garanciát is vállalnak rá
nem rossz a kis szúnyog!
Pörgeti rendesen, de kell is!
1-2 helyen azért elkellt volna még egy pici kraft, az látszott...de jól kente neki..