elvileg hétvégig az is kész lesz...
Végülis már kész,heggesztették a blokk falát, most marósnál van...minden új,ki van cserélve,most már "csak" össze kell dobni..
hát ez az...hogy áll....
Összeraktam multkor a telót, erre az alsó állító műanyag csavarnál elfingta az összes olajat...de orvosoltam!
Mondjuk ha látná egy szerelő hogy hogyan, biztos nézne..de az a lényeg hogy tartós lett...meg nemsokára úgyis kap két új első gátlót...(persze úgy újyt hogy használtan veszek)
És te?Váccáp?
rám is rámhúzta egy BMW-s csávó a kormányt...2x is...elsőnél azt hittem elbambult ...a másodiknál már rádudáltam meg mutattam hogy 2. volt...integetett hogy bocs-bocs....egy robogóst nem vesznek észre,OK...de hogy egy 1500 cm3-es Harley-t?
van rajta barnamacigomb,, na azt sosem nyomom meg,,
ez nem egy beállitott jelenet, hanem igy röpűlt fel a drága a tetöre, DE az a kula az nem én voltam, eskűszöm,,
Végülis már kész,heggesztették a blokk falát, most marósnál van...minden új,ki van cserélve,most már "csak" össze kell dobni..
mi most avattunk 1 guminőt
Velem semmi nincs, punnyadok a köbön...nemtom mi van velem, de valahogy semmihez sincs kedvem...
Összeraktam multkor a telót, erre az alsó állító műanyag csavarnál elfingta az összes olajat...de orvosoltam!
Mondjuk ha látná egy szerelő hogy hogyan, biztos nézne..de az a lényeg hogy tartós lett...meg nemsokára úgyis kap két új első gátlót...(persze úgy újyt hogy használtan veszek)
És te?Váccáp?
Kátéjem hogy áll?
Nálad van már az üszök?
2003-as FSE 450 SM-hez mennyibe kerül a kipufogószelep ?
Még érdekel hozzá 1-2 alkatrész, de azokat majd e-mailbe leírom és egybe megrendelem a motyót.
Köszi a választ
százalékot? ááá.....
enyém az egész biznic....
hosszúhétvégére nem tervezünk be valami jóságos copókázást?
ez nem egy beállitott jelenet, hanem igy röpűlt fel a drága a tetöre, DE az a kula az nem én voltam, eskűszöm,,
És néha még a barnamaci is be(ki)ugrik közben!