Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz Andris
üdv minden nagymamdíványát koptató fotelkrosszosnak....
Ok. Végül is ártani nem árt.
Ha a gyenge horpadásoktól megvéd, akkor már megérte szerintem
ImI888 azt mondta, hogy sok horpadástól védte már meg a motorját...hallgattam rá, és megvettem
Ha valaki ad érte ennyit, akkor eladó....nekem minden eladó, csak legyen aki olyan árat mond rá ami nekem is megfelel...
Kellemes bogarászást, mire otthon kiszedegeted a gyomokat, gallyakat, füvet, búzaszálat
Az erős horpanásoktól ez sajnos nem vééééd...
Hogy-hogy hirdeted a gépedet?
most vetted nem régen nem?
Kartervédő kész lesz még, aztán annyit és akkorát eshetek vele amennyit csak akarok
Olyan hangja lesz, mint eddig...ott figyel a táskámban a szerszámkészlet...
mondjuk hasznos cucc ha endurózol....
és milyen hangja lesz...amikor majd kiengednek a bilincsek és rezonancia lesz
de ronda
Itt is van
Nah fentvan, mindjárt rakok be képet, 1 bilincset kell még vennem, mert nem elég nagy az átmérője az egyiknek...amúgy marha egyszerű felrakni, még a hülye is meg tudja csinálni(lásd én) Odafogod a végét a kipuff elejéhez aztán kézzel szépen formára hajlítod, végül kalapáccsal kicsit beigazgatod a füleket
Hellosztok!
pontosan úgy ahogy mondod!
ezt ugye meg kell hajlitani a rezó formára?
Nálunk antigravitáció van..
Egy 35-40centis fémdarabot elküldtek 1 Givi dobozban, ráadásul törékenynek feladva...egy fémdarabot törékenynek feladva...istenem A Givi doboz meg előző életében motoros túradoboztároló volt, alig tudtam berakni az autóba akkora baszki
Megjött a rezovédőm, csak a herbáriába rendeltem, mert nem tudtam itthon leszek-e, elszaladok érte, majd dobok fel nemsokára képeket
Aha!
Kicsit odakoppantottam. . .
A tatai pályán lesz az elmaradt szegedi versenyem
aha
van fix hely, ahová járunk, szegedtöl 80 km,,,,
jól hangzik, csak ki kéne jutni már egyszer... na mind1 haver megveszi a gépét és ráizzitom a projectre :)
és van egy adott hely ahova szoktatok menni R-point-on belül, vagy mindig máshova?