Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hol lehet kapni legvékonyabbat?
ne nyulj a hengerfejhez, ha erösebbet akarsz szedd ki a talptömitéseket,, és egy legvékonyabbat bele,,
És nincs valami oldal ahol meg tudnám nézni őket?
mostanában már csak mászókázok vagy cross páylán megyek és a páyla miatt gondoltam h kéne egy kis +lóerő
és a hengerfej síkköszörülés? az nem ront a nyomatékon vagy igen?
jo reggelt gázos luvnyák,
Jaa megvan, használt trialmotor
többet járj sziklás extrém terepre,,,
Triál.
Mi szokott lenni Döme? Kicsit le vagyok maradva
mit javasolsz mivel tudnám kiküszöbölni hogy csövön jobban haladjon?
Ha megváltoztatod, ugyanolyan lesz, mint egy Labanc. . .
Nehezebb terepen nem fogod tudni használni. . .
csá
tegnap még írtam hogy úgy vettem észre hogy a 300-as alul és középen megy a legjbban és csövön uygan oylan mint középen ezen szeretnék változtatni
Van, szokott lenni.
Akkor nem gratula
Jó reGGelt, gratula gyuszinak
he? a düvillel mentem
ennek igazán örülök.
emmá öröme bodottá
ja, arany
jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeeeeeeeee
arra nem voltam beindulva hanem csak megkérdeztem h mennyiből jönne ki össz vissz és ti meg erre h minek neked?
én csak azt akartam megtudni h mennyiért lenne
szerintem nem...már csak zoozeera várok meg a blokkra, de ő el van havazva....
A motor majdnem kész már új lánc is van, hullámos tárcsák...
Ha annyira égeti a zsebed a pénz, vegyél hidrokuplungot, arra voltál beindulva, ha jól emlékszem
Hát sajnálnám is eladni vagy elcserélni és vakon 1 másikba belenyúlni