Voltam én az SC-vel a Bakonyban helyi erőkkel motorozni...igazából egyedül a köves feljárókkal volt gondom (életemben akkor mentem először olyanon, nálunk mindenhol csak homok van), de azért mindenhova feljutottam egyedül és túl sokat talán nem is kellett várni rám
Tudom, Erdély nem a Bakony
Gabesznak, ez a nagy tankosdi már valami mániája,, powertape, egy másfél literes flakon elsö sárvédöre egy hátra, egy mehet a hátizsákba, az plussz 4,5 liter,,,
és a mostani 7,5 + 4,5 = 12 littyo,,, az ec, exc, is csak 9,5,meg 10,5 litert tudnak
Nem hétköznapi közlekedésről van szó, arra már elkezdtem összerakni az MZ-t (azt talán még fogom győzni fenntartani), hanem ha megyek valahova motorozni (akár csak Monorra pályázni - az is megvan odavissza vagy 80 km)...
de a csapatban van egy srác 125-ös YZ-vel versenyzik a kelet-nyugat-kupában, na Ő szinte havi rendszerességgel dobálja bele a dugót hajtókarostól, na de Ő olyan szinten is motorozik... mihelyst érzi, hogy picit is gyengül repülnek a dugók...
hidd el ha olyan 4t veszel ami már jo igazi endurora is,, és még használtban is gondolkodsz, akkor annak többe fog kerűlni a fentartása, karbantartása, mint egy 2t,,
tájegységileg is?
Tudom, Erdély nem a Bakony
és a mostani 7,5 + 4,5 = 12 littyo,,, az ec, exc, is csak 9,5,meg 10,5 litert tudnak