Tegnap adták fel a rezovédőt, vagyis azt mondják, remélem ma megjön, és akkor motorozás előtt feldobom rá, ha eddig kibírta horpadás nélkül remélem ezután is kifogja
Szeretem a hangos motorokat, de talán ez a GG már túl hangos...szerintem rövidesen átjön a szembecigányszomszéd akit falopásért ültettek le és kacsalábonforgóházavan, aztán jól seggbebasz
Dani, ez nem kérdés....én csináltam egy számítást, összevetettem mindent, az alkatrésztől a folyó olajig 2T-4T között....ha betartod az előírt szervízt (pl: 15 óránkánt olajcsere szűrővel) jóval költségesebb egy 4T , mondhat nekem bárki bármit...
GD, nincs nagyobb élvezet a 2t-nél...én, ha tehetem soha nem szeretnék 4t-re váltani Imádom a zümmögést, meg szerintem a fogyasztást kompenzálják az alkatrészek árai...
Akkor mint az enyém...én most nem pötyögtem vele azért kajált ennyit Mondjuk evvel sajnos, ha szeretnék se lehet pötyögni, mert köpi egyből az olajat...mondjuk most 35ös van benne, a járatás miatt...majd most állok át 45re, remélem avval már gurulgatni is lehet
Én utcán még nem voltam a Gas Gassal...terepen, kb 3motorozást kibír egy tank nálam...általában ilyen 1-1,5-2óra alatt szoktam vele menni 30-40km-et, de nagyon kellene már valami társat találni...múltkor is másztem fel épp egy farakásra, aztán lepottyantam felénél, ilyenkor jó lenne valaki aki kihívja a mentőket, ha gáz van...meg kiröhög, ha esek egyet
Igenis Ronis kapitány Akkor megyek ma is holnap is meg vasárnap is, mert már előre tudom, hogy jól fog esni...tegnap ürült ki csontra a tankom...9,5literrel elmentem 104kmet
de kérdezd meg bálintot, hogy Ők merre motorolnak, Ő szívesen mesél erdélyről és az extrém ösvényekről...
Szeretem a hangos motorokat, de talán ez a GG már túl hangos...szerintem rövidesen átjön a szembecigányszomszéd akit falopásért ültettek le és kacsalábonforgóházavan, aztán jól seggbebasz