DE durva,,,,
ÉS MIRE VALO AZ A KIS SÁRGA VILLOGO IZÉ,,? jelzi amikor váltani kell nehogy leszabályozzon a verda,, esetleg valami borulás jelzö izé lehet, vagy szabad a gazda,,,,,
Mindenféle motoros stílust ki szeretnék próbálni, most a trial tetszett meg, de ettől függetlenül imádok endurozni...és most azon godnolkodok, hogy lehet még1x ilyen jó motort nem sikerül venni mint a 25ös GG, szinte újan sikerült hozzájutni De most, hogy belengondolok volt 1 óriási hibája...az irányjelző csokija kicsúszott
ja hogy hitelezni,, azt nálam is lehet,,, adsz 740e ft-ot, a fennmarado 10 e ft-ot meg két honapra behitelezem, egy 35%-os thm-re,,,persze addig a verda nálam marad,,
Az egész baráti ár, mert az azt jelenti, hogy én lealkudom 650re Na nembaj, majd jövőre beújítok valami trialmotort, csak elöbb el kell adni ezt a 2 jószágot...mondjuk a KTM még kész sincs
kifogytam az ötletekből mind1 a blokkot amúgy is szét akartam szedni mert legutóbbi motorozásnál halottam vmi zajt a kuplungja elég hangosan kerreg ha behúzoma a kart akkor máshogy kerreg mi lehet? kosár szétverődött?
ÉS MIRE VALO AZ A KIS SÁRGA VILLOGO IZÉ,,? jelzi amikor váltani kell nehogy leszabályozzon a verda,, esetleg valami borulás jelzö izé lehet, vagy szabad a gazda,,,,,
Te ezt nem tudhatod, mert miller vagy. . .