Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi az ára?
egy membrán cserétöl nem lessz benne több nyomaték, máshogy fog menni,, és máshol,, általában alul jobban veszik a lapot töle, de ahány membrán annyi szokás,,
ott van a lámpa maszkon,, 2006-os, csakis a nagymamám járt vele boltba kenyérért,,
egy tunign membrán az +nyomaték nem?
henger talp tömités vékonyabbra, erösebb lessz viszont veszteni fog a jo nyomatékosságábol, egy technikásabb feljáron hamarabb ki fog rugni a hátulja,,,
Szép a txt-d ronis, mikori motor?
akkor majd házilag megoldjuk flex, hidegvágó csodákra képes
Döme megnéznéd nekem mennyi egy hátso sárvédö a txt 280-ra,, piros,,
minden nap nézem a használt 250 2t crossokat de az a baj hogy még van 8hónap törlesztő részlet meg mint már mondtam tetszik a nyomatéka szal tetszik ez a motor csak kcsiit több lóerő kéne valahogy csak meg lehet oldani
Szerintem olyan dolgot még nem találtak ki amivel erősebbé teheted nyomatékvesztés nélkül, max nitro
jo meglátás,,, pont azokon akarsz változtatni ami az ec 300-as erössége,, egyszerűbb ha veszel mondjuk egy fiatalabb suzuki rm 250-et ott minden megvan készen a krosszpályához,,
valami arany középút nincs? mert nagyon tetszik a nyomatéka csak egy kicsit több lóerő kéne
tuningelektronika?
nemrég cseréltem benne dugattyút meg váltót és ez most jópárévig tui jó lesz nem akarom megszívni hogy veszek egy crosst és modjuk annak is behal a váltója ja és nem csak crossozni fgok hanem kb 50/50 % arányban enduro meg cross is hosszab túrákra már nem megyek de mászókázni meg ilyenekre fogom használni
Aki ismeri az endurót, az tudja!
Oh, köszi...itt már nézelődtem Használt Gas Gas mennyire nehéz eladni? Úgy értem az emberek többsége azt se tudja, hogy létezik ilyen...valaki próbált már használtat eladni?
Már az is sokat számít!
www.gasgas.hu
hamarosan fönt lesznek.
Miért nem cseréled le inkább crossmotorra?
De ne legyen kevesebb a felső holtponti rés 1 mm nél!
van otthon egy gyári új rezó ki van szedve belőle a katalizátor de gondolom vmi tuning kéne
vékonyabb crossgumi már megvan a telókat át fogom szelepeltetni vagy keményebb rugókat rakok bele még nemtudom décziékkel fogom csináltatni a kipuff hát igen az odavan szegénykén azzal majd lesz valami a lánckereket hátulra 52 est akarok előre még nemtom
Először is a rezó legyen makulátlan.
gondolom a dömééknél,,, de megoldhato házilag is,,kivágsz olloval eggyet,,
Talptömítésboltban
de ha többet jársz crosspályára akkor rendesen át kell hangolni a telokat is keményebbre,+ másik lánckerék áttétel, + vékonyabb krossz gumi, és nemártana egy másik kipufogo rendszer sem,, magyarán elég jol át kell faragni hogy jo legyen,,,