Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!
Vegyél vissza a benzinszintből!
Szasz GD!
Nem drága a ktm-hez a gyári alkatrész egyáltalán,más márkákkal összehasonlítva.(Itt nem a dugóra és hajtókarra gondolok)Bizonyos dolgokat kivéve,olcsőbb mint japán vetélytársaié,plussz raktárrol azonnal majdnem minden elérhető.Ár-érték és minőség arányában teljesen ki voltam egyezve a márkával.Kár hogy ott hagytad a hgs-t a gyáriért cserébe.Nagyon szépet szólt vele pedig a motor. .
...........és egyébként a csavarokat leszámítva hogy tetszik?
Na de, ha én vagyok olyan balfasz és mindig elesek vele...Na mind1 megpróbálom megfogadni a tanácsodat
szeva Fecco,,
nem kell eldölni,, vagy kis tartányocskákba össszegyűjtöd, és néha vissza öntöd a tankba,,
Szasz Ronis!
Nincs valami tippetek a túlfolyókra? Manapság többet folyatok el, mint amennyit elmotorozok...van 38túlfolyó, abból 59en üzemanyag folyik...
morgen, morgen,,
Amúgy jó reGGelt, GDnek meg reKTMgelt
GD, a szeretet a legnagyobb erő a világon Az endurozás iránt érzett szereteted átlendít a nehéz helyzeteken
Azért ha a motor vázáról törnek le darabok az nem biztos hogy annyira jó jel (ilyenkor mondjuk nagyon örülök hogy nem valami aluvázas japán szutykot vettem)...a csavarokkal meg egyrészt az a gond hogy a gyáriak nem éppen olcsóak (akár többszáz ft is lehet/db), máshol meg nem nagyon kapni olyat és néhol nem lehet normálisan megoldani sima csavarbolti cuccal (nem fér el stb.)...másrészt meg saját magát is szopatta vele az ember, versenyen ugye mindig sietni kell a szereléssel...a megszakított meneteket meg ugye nem kell kommentálni...
hajduszoboszlón meg az ukrán határnál

valami bukógátnál így ismerős?
arany
hol voltatok pontosan?
Hát a szerelő holnap vagy holnap után jön haza a nyaralásból aztán nekiveselkedik az összerakásnak,dugót kell még vennem .... a vázat hazahoztam,az holnap átesik egy fényezésen meg a lengővillát felpolíroztam unalmamban
Nagykállón laksz igaz?

ott voltunk majdnem nyaralni körbe autóztunk a lakhelyedet
nehogymár azért bándmeg hogy megvetted mert elsö nap eltört egy kis darab vas a csavarokat meg iszonyat nagy munka kicserélni 1formára
Lépek aludni, szevasztok. Az erő legyen veletek
Hidd el, a magyar ember nagyon leleményes...
mi van a husáddal vega?
TS-R 6.ba berúgom (ha megy) ! csak meg kellet tekerni a gázkart

jah és meleg legyen a motor
Már nem is emlékszem milyen volt
145.000 ért rendeljél nekem kaját

jó persze TS-R / EXC

nem ez a lényeg, csakhogy lesznek olyan szerelések amikor elküldöd a picsába vagy még annál is túl, de a motorozás kárpótól
Ezt már az Rx is tudta
Mit lehet kokányolni egy 4éves motoron? Elvileg annak nagyon még baja se kéne, hogy legyen...max dugó szar benne