Szasz GD!
Nem drága a ktm-hez a gyári alkatrész egyáltalán,más márkákkal összehasonlítva.(Itt nem a dugóra és hajtókarra gondolok)Bizonyos dolgokat kivéve,olcsőbb mint japán vetélytársaié,plussz raktárrol azonnal majdnem minden elérhető.Ár-érték és minőség arányában teljesen ki voltam egyezve a márkával.Kár hogy ott hagytad a hgs-t a gyáriért cserébe.Nagyon szépet szólt vele pedig a motor. .
...........és egyébként a csavarokat leszámítva hogy tetszik?
Azért ha a motor vázáról törnek le darabok az nem biztos hogy annyira jó jel (ilyenkor mondjuk nagyon örülök hogy nem valami aluvázas japán szutykot vettem)...a csavarokkal meg egyrészt az a gond hogy a gyáriak nem éppen olcsóak (akár többszáz ft is lehet/db), máshol meg nem nagyon kapni olyat és néhol nem lehet normálisan megoldani sima csavarbolti cuccal (nem fér el stb.)...másrészt meg saját magát is szopatta vele az ember, versenyen ugye mindig sietni kell a szereléssel...a megszakított meneteket meg ugye nem kell kommentálni...
Hát a szerelő holnap vagy holnap után jön haza a nyaralásból aztán nekiveselkedik az összerakásnak,dugót kell még vennem .... a vázat hazahoztam,az holnap átesik egy fényezésen meg a lengővillát felpolíroztam unalmamban
Vegyél vissza a benzinszintből!