Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha crossozni akarsz, akkor tök felesleges, most újítottad fel ezt a cr-t, legalább tudod, hogy most egy pár hónapig nem kell hozzányúlni Én biztos nem crossoznék a Gas Gassal
Na hát meg volt a motorozás.
enduroval is lehet hobby szinten crossozni
de crossal nem ajánlatos endurozni
Endurozni endurot, crossozni crosst...döntsd el mit akarsz, aztán, ha végeztél szólj
Szia Andris!
Augusztusvégetisére kész lesz a géped?
lehet, de ha egy endurót nem tud kihasználni, akkor egy CR-t sem fog nagyon tudni....de egy próbát megér...
Szia rokon!
Én is menek hunyni, jóccaka mindenkinek!
Okés, akkor a Sózás után
Döme nálatok nem szokott lenni olcsón használt újszerű trialmotor?
Szeptember első napjaiban lesz életem legnagyobb bemutatója amit a Team-el együtt tartunk és szervezünk, rendezünk, több ezer ember előtt + TV, most arra kell készülnöm, de utánna már nem lesz gond!

www.offroadshow.hu
minek nekem egy 25-ös ha van itthon egy 300-as,,,,?
amugy én a triált csakis kesért adom el csere bere nincs, annál sokkal jobban élvezem,,
nembaj illetve valamennyire baj h nem lesz nyomatékos de azt vettem észre hogy a 300 as az alul és középen él fölül uygan olyan mint középen és ezen akarok változtatni
Joccakát!
Arra gondoltam!
Mehetnék vonattal is...hajnali 3kor indul reggel 8ra ottvan, de úgyis rossz vonatra szállnék át Na majd meglátjuk mi lesz, el kell mennem 1 trialmotort kipróbálni az biztos
Azért majd jelezhetnél ha van egy üres állós hely
Szia Andris!
382km oda vissza, hányszor ki kell még nyalnom apám seggét, hogy elmehessek
gutten ábend!
Ja, én most nem a barátit kérdem, hanem a reálist A trialmotorod+150ezer...szerintem megérni...nekem
bezony! Amúgy szeptember közepétől majd minden hétvégére szeretném az iskolát megtartani, sőt egy triál tábor gondolata is felmerült bennem! Sok a jelentkező és nem kevés az idő jelenleg!
Köszi
nekem megér egy 300 kilot, holnap fizetem kp,, oké,,?
a főtengely könnyítésre gondolsz?