De most mit csináljak...ha nincs senki akivel motorozhatod, nyomom egyedül...ha kész a KTM(jövő hét végére ígérte a szerelő), akkor apám eljön velem kenetni egyet...rávettem Remélem megtetszik neki, aztán inkább a CBF-et adjuk el és marad a KTM Bár szerintem eltaknyol majd 2-3x aztán többet se akar jönni
most hétvégén TiBI barátomnak fordult a motor alá a lába, bal oldali belsö térdszallag, és az összes keresztszallag elszakadt,,, pedig nem esett nagyot, csak szerencsétlenűl,,,
Én is tudok mesélni...szerinted hányan voltam mikor eltörtem a kezem, hát persze, hogy egyedül Levegőt is alig kaptam mert a "tüdőmmel" törtem be a km órát...még hirdetést is adtam fel a helyi hirdetőújságban, hogy társaságot keresek, de senki nem hívott...múltkor mentem kecel felé és láttam egy 640es ktmet, megálltam beszéltem a gazdájával, mondta vannak 10en, megadtam neki a számomat, de szerintem véletlen az enyém elejét és az apám telefonszámának a végét adtam meg szóval szerintem az is ugrott
Én földúton elmegyek pár helyre...aztán meg fasza mezők, ahol van pár emelkedő meg iylesmi, most találtam egy fakitermelő helyet ahol kb ilyen fél-3/4 méteres homok van, na ott el lehet ügyeskedni Olyan utakat találtam arrafelé amit a nagy 8tengelyes szarok tapostak ki...rendesen oda kell rántani a motornak ha a 2sáv közötti homokon át szeretnék menni Majd gondoltam most elmegyek egy kis felfedezőtúrára, mert kb csak ilyen 5-7kmeres körzetben motorozok...nézegettem a katonai térképet, ami a mi részünket mutatja, de nem nagyon tudok eligazodni rajta...
ha hiszed, ha nem beszéltünk róla a csapattal, csörgök is a Norbinak, hogy szervezzük össze, ha más nem akkor elmegyünk ketten. viszont holnap lépek olaszba egy hétre...utána...
olvastam, h tárcsát cserélsz?
Bálint tudna mesélni!