Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hál isten már nem, még a kezdezek kezdetén, de ahogy idősödik az ember, úgy benő a feje lágya...
Ronis, Te kutyagyártással foglalkozol? Nem is tudtam, hogy ilyen jól fizető meló a kutyakészítés
ott nem kell félni erdészektől meg ilyenektől? vagy (még) nem foglalkoznak a motorosokkal?
Egyedül mégy Te is? Költözz halasra, megyünk együtt
igen, nem kell nagyot esni ahhoz, hogy meglegyen a baj... a szalagszakadás az fasza....meg újból megtanulni járni...
Uhh Az elég sok idő mire olyan állapotba kerül, hogy motorozható legyen
eddig én megúsztam a dolgot, de a szutyberget toltam annyit mind az állat, valakinek az anyukája sűrűn csuklott...
De most mit csináljak...ha nincs senki akivel motorozhatod, nyomom egyedül...ha kész a KTM(jövő hét végére ígérte a szerelő), akkor apám eljön velem kenetni egyet...rávettem Remélem megtetszik neki, aztán inkább a CBF-et adjuk el és marad a KTM Bár szerintem eltaknyol majd 2-3x aztán többet se akar jönni
most hétvégén TiBI barátomnak fordult a motor alá a lába, bal oldali belsö térdszallag, és az összes keresztszallag elszakadt,,, pedig nem esett nagyot, csak szerencsétlenűl,,,
Én is tudok mesélni...szerinted hányan voltam mikor eltörtem a kezem, hát persze, hogy egyedül Levegőt is alig kaptam mert a "tüdőmmel" törtem be a km órát...még hirdetést is adtam fel a helyi hirdetőújságban, hogy társaságot keresek, de senki nem hívott...múltkor mentem kecel felé és láttam egy 640es ktmet, megálltam beszéltem a gazdájával, mondta vannak 10en, megadtam neki a számomat, de szerintem véletlen az enyém elejét és az apám telefonszámának a végét adtam meg szóval szerintem az is ugrott
kawasaki kx 500-as volt az,,,amugy jo kis motor volt szerettem,,kedves joszág, csupa joindulat,,,
áááá az ott a Gabesz az Araiban.... már nézi a célt... :)
szia Döme, milyen volt erdély?
olvastam, h tárcsát cserélsz?
amikor meglátnak egy ilyen vizmosást, és azonnal fel akarnak menni benne,,,,
igen, Bálint a cr 500 meg a csavargóóóóó....
MInimum 2 ember induljon el terepre, mert bármikor történhet baj. . .
Bálint tudna mesélni!
ez így igaz...iszonyat unalmas...
egyedül nem ajánlatos elmerészkedni semerre, mert ott döglesz meg a határban....
ez a baj a crosspályával, ha ideálisak a körűlmények akkor jo,, de egy idö után, tulságosan meg lehet unni,,,
nincsenek még képeid? ha van akkor ne habozz tedd közzé! :)
Én földúton elmegyek pár helyre...aztán meg fasza mezők, ahol van pár emelkedő meg iylesmi, most találtam egy fakitermelő helyet ahol kb ilyen fél-3/4 méteres homok van, na ott el lehet ügyeskedni Olyan utakat találtam arrafelé amit a nagy 8tengelyes szarok tapostak ki...rendesen oda kell rántani a motornak ha a 2sáv közötti homokon át szeretnék menni Majd gondoltam most elmegyek egy kis felfedezőtúrára, mert kb csak ilyen 5-7kmeres körzetben motorozok...nézegettem a katonai térképet, ami a mi részünket mutatja, de nem nagyon tudok eligazodni rajta...
jajjj... ott van a nagy bazi csupakabrasz a sárga motorjával....he-he
különben a tököm kivan már a cross pályával, bazi unalmas és kiba nagy por van...
erdély szar hely, senkinek nem ajánlom,,
ha hiszed, ha nem beszéltünk róla a csapattal, csörgök is a Norbinak, hogy szervezzük össze, ha más nem akkor elmegyünk ketten. viszont holnap lépek olaszba egy hétre...utána...