Ja, alkatrészárakról meg annyit hogy az SC-be 65e volt a hajtókar-felújító szett, az EXC200-ba amit 2 hete megnéztem, mutatta az ember a számlát hogy 62e lett volna (kedvezménnyel fizetett érte 50valamennyit)...és az SC-ben 70e környékén kellett cserélni, az EXC-ben meg nem hiszem hogy 25e-nél többet kibírna...
amikor 4T-ben gondolkodtam, akkor én 450 SX-et akartam venni, amiben gyárilag titánszelepek vannak, amit 40-50 üzemóránként cserélni kell, ha nem akarod, hogy leszakadjon és tönkrebasszon mindent... na ez 60e.... meg ha esetleg történik odabennt valami, akkr is csere van.. :)
ha utcán is használod a hétköznapokon, akkor mi a fasznak adtad el az LC-t, egy 2T vagy 4T EXC lezabálja a gatyád.....az LC-t erre találták ki...vagy tévedek?
Normális 4T-ben szökőévente kell szelepet cserélni
De mondjuk tény hogy olajra azért lehet költeni rendesen (pedig az enyémben elég volt 2500 km-ként cserélni)...
Hát szerintem egy ilyen 25ös GG mondjuk nem arra való, hogy kividd az utcára és elmenj vele 100at szinte egy gázon...véleményem szerint ez nagyon nem tesz jót neki....arra való amire kitalálták, terepen nyúzni, sokat váltogatni...de javítsatok ki, ha tévedek...bár, ha jót tesz neki, akkor se viszem ki utcára...fim-es enduro gumik vannak rajta az meg baszott drága
lépnem kell, holnap hajnalban 3-kor indulunk, erre csörög fater, hogy füvágás, el kéne menni venni valami csumit a jövő hétre, meg össze is kéne pakolni, meg tesóméknál levenni egy csillárt,meg megtankolni a kocsit,meg a faszom nem kéne? tiszta agyvírzízs....
Élvezetben valóban nincs párja, ez tény...de nálam néha közlekedési eszközként is funkcionál a motor, olyankor meg nagyon nem mindegy hogy 150-180 km-t elmegy egy tank benzinnel vagy 100 km-ként meg kell állni itatni...
Majdcsak találok én is valakit, aki hajlandó motorozni velem...szoktam látni a házunk előtt elmenni (szintén egyedül) endurosokat...majd szórok ki jó sok szöget, aztán mikor durran a kerék majd kiszaladok és megkérdem nincs e kedve velem motorozni
a szalagszakadásról jut eszembe, egy kedves hölgy ismerősömnek - nem olyan értelemben - a térdei rosszul álltak. nem szimetrikusan hanem kicsavarodva az egyik kifele a másik befele, és ahogy nőtt egyre rosszabb lett. megműtötték,az istentudja hány műtéte volt a 4 év alatt, de eltörték a térdkaéácsát, meg szalagokat varrtak... de hál istennek rendbejött...
ott az emberek normálisak, én megemelem a kalapom az összes erdélyi ember elött,, mert elöre mosolyogva integetnek, segitökészek, és hihetetlenűl normálisak,,
De mondjuk tény hogy olajra azért lehet költeni rendesen (pedig az enyémben elég volt 2500 km-ként cserélni)...