Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, de a TSR az öregebb még nagyapámnál is és pár bigmekmenü áráért megkapni, az EXC meg 4 éves és egy kisebb vagyont adtam érte...
Nemár, annyi fenyőfa van itt, hogy beledöglesz... a betyárfingató nagy része árnyékban van Valaki jöjjön már el velem motorozni
Amúgy tényleg nincs fotóapparát a telcsimben...
Alföldre annyira nem vágyom...inkább jó kis árnyékos erdőkben, meg hegyi patakmedrekben veretnék vele
ááááá!

figyelj a TS-R nél nem lehet roszabb!

valami apróságot megcsinálsz aztán 2x kikel mosni téged a mosógépbe mert valami közbe jött

valamikor nem ilyen drámai de azért érezzétek át
Na, akkor gyere el halasra, aztán élvezkedhetsz a Gas Gason
Azért amikor utoljára mentem 125-össel...hát, sokmindent lehetett mondani de hogy nem élveztem azt nem
ha-ha, látom Te vagy az új Móka Miki Nem jössz el motorozni hozzánk Kipróbáljuk az Alföldi Betyárfingatón a motort
Én a telefont telefonálásra szoktam használni...a WC-kefével se sikálom a fogaimat
Én is remélem, hogy jól jársz vele...most belengoldoltam, hogy te nem élvezted volna a 125öst, túl kövér meg öreg vagy
Azért remélem a folytatás nem ilyen lesz
Csak van már egy telefonod
Hát, mondtam az enyémet vedd meg
Mégis mivel fényképezzem le, az ujjammal?
Elég vegyes a kép...kb. félóra motorozás után letörött a hátsó dob felfogató füle a vázról ...du. meg bogarásztam rajta kicsit, valami iszonyat kókány dolgok vannak rajta...úgyhogy asszem elleszek vele egy darabig mire valami normális állpotba hozom...
De az biztos hogy ezzel a géppel újra kell tanuljam azt a keveset is amit eddig sejtettem a motorozásról
Dobj már fel pár képet arról az albertktmről
kár... mindegy
azért köszi
Nem tűnik ismerősnek sajnos...
Hát jó, nekem volt rxem és le merem fogadni, hogy az 100x jobb mint egy ilyen derbi...megintcsak magam tudom ismételni, hol kapsz majd hozzá alkatrészt?
egyik ismerősőmnek volt ilyen és ő nem mondott róla rosszat
Nem vennék ilyen ganét...ehhez mikor kapsz alkatrészt?Vegyél inkább am6 blokkos valamicskét, ha már 50est akarsz
Lehet az lesz Milyen az új vas GD mester
Ezentúl majd nem teherautóval hurcibálod a cuccokat az országban hanem a hátadra kapod szépen azt gyí