Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cuki
amúgy szevasztok,
köszi az idomtippeket, rmc-t elfelejtettem...
e-bay meg nem játszik én ahhoz hülye vagyok
ez?
Kellene nekem is venni egy satyit, de sötét már van, FOX-os, kellene egy vidámabb színű is, ajánljatok már valami faszát
5990-nél olcsobbat?Szerintem az jó ár ám...
itt nálunk a pacsirtamezőn az axóba is ennyiért vannak
Ahhaaaaa
Köszönöm szépen
mindenhol ennyi..
loketben hétvégén 25 vagy 30euro volt
Sziasztok!

Nézegettem az universalmotor.hu-n a monster sapkákat, de egy kicsit drágáltam őket. Nem tudtok olyan helyet, ahol olcsóbban lehet venni?
De én egy működő lábat szeretnék...tegnap voltam ugye bent a városban...abból áll a főtért, hogy 15robogós kint van kb éjfélig, 1 métert nem mennek a motorokkal csak simogatják meg puszilgatják őket, hogy vakítsanak a csajoknak, ja és az a Jani közöttük akinek fütyül a gumija , sose értem meg valaki miért vesz robogót, vagy motort, ha csak vakítani akar vele...lehet nekem is kéne menni egy kört a városba a GG-al, de sajna az én gumim nem fütyül Még csak terepen voltam vele mióta megvan
..kisbalta is csodákra képes.....
Bocs, ezt nem hagyhattam ki....
Döme, úgy állsz ott, mint valami mellszobor!
...szinte hallom Knézy-t:
"micsoda ugrás, Hölgyeim és Uraim, micsoda ugráááás!"
A Solymári Feri. . .
Nem vészes.
4 nap folyamatos motorozás át mindenen.. .
Azért el lehet fáradni tőle. . .
tyhűha,, ki az a powermen ott középen,,?
Nagyon kemény ez a GG túra Döme?
Fekete nadálytő csodákra képes, meg kaptam valami homeopátiás bogyókat amikhez nem szabadott hozzáérni, csak műanyaggal...mostmár egész jól mozog
enyhe emelkedő 4 motorjárta nyom és rumplisak és volt egy kis domb amin el lehetett ugratni és keresztbe dobott el szal elsőkerék egyik nyomban hátsó másikban és kb 10méterig salakamotoroztam a végém már majdnem uraltam és akkor kormányba bevertem az állam és mintha kiütötek volna (azóta alig bírok rágni)
szeva döme, nyomasd azokat a romcsi képeket,,,

Micsoda jelenet lehetett. . .
én is lesérültem bebasztam az állam a kormányba,fáj a lábam, fáj a jobb kézfejem úgy látszik front van
nem használnak...majd elmúlik...kurvaélet.
Cseppents bele valamit, nekem anyám adott minimum 150féle cuccot, minden szart hazahoz a gyógynövényboltból